Hvordan funker det?
Steker man muffinsen først, før man har dem over i "de fine formene"? Eller kan man faktisk steke i dem???
åtteåringen kom hjem med håndskrevet lapp, han skal ha med 7 muffinser med bringebær og ferske bringebær på toppen. 2 til lærer, 2 til hver assistent. Helt sikkert hans egen plan, men han har til og med fått den ene assistenten til å skrive på telefonnumeret sitt for å verifisere:D
Jeg vil at de skal se schikkelig fine ut. Sånn superhusmor-cacas-voksenrååsa bloggdame fine.
Om noen har en fantastisk oppskrift å dele, så er det også velkomment, altså. Jeg greier det meste om jeg vil. Vurderer bringebær-marsipan eller bringebær-sjokolade? Med litt krem, kanskje? Eller lett melisdryss og ferske mynteblader?
Jeg steker aldri i de fine formene, jeg synes fettet i deigen setter såpass skjemmende flekker at jeg steker enten i billige kjipe former eller i bakepapir i muffinsbrett og har de over i fancyformer når de skal pyntes og serveres.
Jeg har blitt mer og mer glad i de stive papp-formene som man kjøper feks på kremmerhuset ( i rør),. her holder formene seg pene under steking og man får mange på brettet samtidig.
Feks disse: kremmerhuset.no/node/5216
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.