Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det ble ingen hytte

#1

Estrella sa for siden:

Vi har som sagt vært og sett på en hytte i helgen. Den var igrunn ganske fin bortsett fra soverommene. Det var 2 stk. Men de var ganske små og de hadde snekret sammen noen utrolig smale og små senger som sitter fast i veggene. Christian ville ha vokst fra de sengene om ganske kort tid så fort som han vokser. Og så var det dusjkabinett i det ene soverommet. Og det var store vinduer i stuen som jo er fint men de var en 30 år gamle som snart måtte skiftes ut og det koster også. Så vi trakk oss.
Vi snakket en del om det og kom frem til at vi drøyer et par år til med å kjøpe hytte og heller prioritere å pusse opp hjemme i 2 etg. som badet vårt for det trengs virkelig, rommet til Christian og vårt rom.


#2

gullet sa for siden:

Da kan dere jo heller kjøpe hytte nedover her?

Uansett er det vel ofte sånn at det er en del som må gjøres med hytter i en grei prisklasse.

Nå kan du jo heller planlegge bad.


#3

Inagh sa for siden:

Det høres ut som det er lurt å vente litt da, ja. Kjedelig å kjøpe ei hytte, bare for å kjøpe ei hytte, liksom. Det skal jo være et sted hvor hele familien vil trives i mange år framover.


#4

Tinka sa for siden:

Høres jo ut som om dere trengte de pengene til litt oppussing der dere bor så da kommer de jo godt med allikevel.


#5

Estrella sa for siden:

Har veldig lyst på hytte nedover hos dere. (min hjemplass) Si i fra hvis det dukker opp en som ikke er så himla dyr. :blunke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.