Hyacinth sa for siden:
Rester av rødvin og hvitvin fryser jeg, og særlig førstnevnte brukes hyppig. Rosévinen vet jeg derimot ikke helt hva jeg skal bruke til. Det er nesten en hel flaske. Tømme ut eller fryse?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Hyacinth sa for siden:
Rester av rødvin og hvitvin fryser jeg, og særlig førstnevnte brukes hyppig. Rosévinen vet jeg derimot ikke helt hva jeg skal bruke til. Det er nesten en hel flaske. Tømme ut eller fryse?
Nada sa for siden:
Drikke!
Hyacinth sa for siden:
Rester. : presiserer: Den er ikke god å drikke lenger. Var forsåvidt ikke så god da den ble åpnet heller, ellers ville den nok blitt drukket opp.
Hyacinth sa for siden:
Jeg fryser ikke nydelig vin!
Kanina sa for siden:
Bruke som hvitvin i saus eller suppe? Har ikke prøvd selv, men forestiller meg at det bli godt. Til skalldyr!
Hyacinth sa for siden:
Ja, jeg tror også det funker best brukt som hvitvin. Skalldyrsuppe altså? Hmm.
frukt sa for siden:
:værsågod:
www.womanmagazine.co.uk/food/9-delicious-new-ways-to-enjoy-rose-wine/
Tallulah sa for siden:
Så greit at du spurte om dette, jeg lurte nemlig på det samme. Åpnet en rose i helgen som rett og slett ikke var veldig god. Så tror jeg fryser den og bruker den i noe ala den spicy prawn-oppskriften i Frukts link.
løve70 sa for siden:
:nemlig:
Korke den med vakuumkork og drikke den:)
Og der leste jeg hele tråden og så at den ikke var god....Da ville jeg enten fryst den og brukt den i en eller skalldyrrett, eller tømt den ut...
Nextlife sa for siden:
Frys.
Rose funker knallgodt i retter i de aller fleste retter der det skal være hvit eller musserende, evt hive en slant i en gryterett, tomatsaus e.l.
Når jeg koker reduksjonen til bearnaise tar jeg det som står i kjøleskapet,, og det er veldig ofte Cava eller rosè. Funker som fjell.
Hyacinth sa for siden:
Vi vakuumerer vin som ikke blir drukket opp til vanlig, men jeg er svært kresen på spesielt rosé. Det er antakelig ingenting galt med den, jeg bare likte den rett og slett ikke.
Og med det samme jeg snakker om rosévin, som jeg i grunnen ikke har peiling på overhodet, så vil jeg varmt anbefale Prosa fra gården Meinklang i Østerrike. NAM! Den er økologisk også.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.