Nøtter holder seg gjerne sprøtt og godt om man baker de inn i brownies men hva med f.eks kjeks? Pga allergi kan vi ikke bruke nøtter men tenkte kanskje, vil knuste kjeks i grove biter holde noe på sprøheten eller vil det kun bli "soggy", bløtt og "ekkelt" når de bakes i røra i ovnen? Brownies er for all del godt uten også men hadde lyst til å prøve noe annerledes.
Aner ikke. Men jeg kan anbefale biter av sjokolade i brownies. Melkesjokolade eller kokesjokolade - alt er digg. Når browniesen er varm, er sjokoladen rennende, men når den er kald er bitene harde igjen. Veldig gode kjøleskapskalde fx. Det holder med 100 gram sjokolade til en rund form.
Takk for svar og tips om sjokolade; sjokolade er alltid godt ja! Tenkte forresten kanskje jeg skulle putte nedi bringebær neste gang sånn istedenfor hele kjeks/nøtter-greiene. Det høres også veeeldig godt ut, kanskje med sjokoladeglasur på toppen også og kanskje, kanskje....hm...burde ikke jeg fortsatt være mett etter middagen for en time siden? :knegg: