Jeg hadde 8 frosne andebryst. Nå har jeg 8 tinte ... De har ikke blitt romtemperert, så de ligger i kjøleskapet og koser seg, og der kan de nok ligge til i morgen, men så bør de ikke ligge mer.
Men vi er fire personer og alle inviterbare er på ferie.
Morgensdagens middagsplan er andebryst med potetstappe, soppstuing, rotfrukter og appelsinsaus. :nam: Men da bruker jeg maks tre av dem ...
Så: Hva mer kan jeg lage? Hvor lenge kan de være ok i kjøleskap før jeg lager noe av dem?
Salat med skiver av andebrystfilet er superdigg, andetaco er også veldig godt. Vi har også forsøkt å varmrøyke dem, og det er helt nydelig. Da får du en litt annen smak på kjøttet også om dere begynner å trøtne på andesmaken. Hvis kjøttet er stekt opp holder det lenger enn om det er rått, men jeg ville nok fått det unna så fort som mulig uansett.
Lage pekingand med five spice og hoisinsaus og pannekaker og vårløk og agurk? Det finnes en overskrift her inne et sted, men jeg sliter med å finne den.
Ja, det tror jeg, men jeg tror jeg fulgte en beskrivelse fra Harriet på pannekakene. Nå fikk jeg lyst på det, og, har du sett, jeg har da både kyllingrester og vårløk og sikkert agurk også!
Vi fikk spontant middagsbesøk, så da løste det seg faktisk av seg selv, men takk for gode tips her. Vi spiser ofte and, men pleier stort sett å tilberede på samme måte hver gang, så det er fint med tips til flere retter. :nam: