Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hallo? (VG)


#2

Nabojenta sa for siden:

  • Det er religionsfrihet i landet og folk må tro hva de vil. Men som pastor er det min oppgave å advare kristenfolket. Skriften forbyr oss å snakke med engler. Det er en som skal lede oss, og det er Den Hellige Ånd, sier Hanvold til VG Nett.

Hva da med Jomfru Maria som pratet med en engel? :rolleyes:


#3

Jessica sa for siden:

Slike mennesker som den pastoren er en veldig god grunn til at jeg er "selvstendig kristen". Jeg har tro på den frie tanke og ønsker ikke at små kristne miljøer skal påvirke meg og min tro. Så jeg foretrekker å diskutere religion med mennesker som har forskjellige ståsteder. Jeg har vært så heldig å snakke med både muslimer, humanetikere og buddhister. Jeg har også diskusjoner med mennesker i det alternative miljøet. Jeg er kritisk til en del av tankegangen innen det alternative, men tror også på en del av det. Jeg klarer ikke å se at alt er forutbestemt, men ser også at når vonde ting skjer så leter man etter en mening. Merkelig det der......

Ved å snakke med mennesker i diverse miljøer får jeg en større viten og jeg ser min egen tro tydeligere. Selvfølgelig blir jeg påvirket, men det er helt greit. Min tro er gjennom opplevelser og refleksjon.

Slik jeg har skjønt det sier Bibelen at man ikke skal dyrke engler høyere enn Gud. Engler er Guds hjelpere. Mulig jeg leter fram noen ord fra Bibelen litt senere....... nå er det middag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.