Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Frokoster

#1

Camomilla sa for siden:

Hva spiser dere til frokost?

Skal på nytt prøve meg på en litt sunnere livsstil og trenger da litt tips om mat.
Spiser dere brødskiver, frukt osv.


#2

Kaktus sa for siden:

Som regel 2 knekkebrød, eller 1 skive.

Innimellom skeier jeg ut med en skål bran flakes.


#3

Gaia sa for siden:

Jeg spiser to grove knekkebrød med Philadelphia lett og enten skinke eller kalkunpålegg. Jeg drikker et glass ekstralett melk og en kopp kaffe med melk og litt brunt sukker. Jeg er ikke spesielt sulten om morgenen, så dette er egentlig bare for å få mage og forbrenning i gang.


#4

Camomilla sa for siden:

Er ikke noen melkedrikker.
Hvilken juice er best for magen på morran da?


#5

Selma sa for siden:

Hverdagsfrokosten min består stort sett av ei skive brød med skinke, evt Philadelphia-ost og skinke eller ei skive Gilde spesialsalami. Innimellom varierer jg med ei skål kornblanding ("god dag" et eller annet eller bran flakes).

Drikker enten vann eller et lite glass juice (eple eller appelsin), en sjelden gang et glass melk. Har litt dårlig samvittighet når det gjelder melkeinntaket - det er minimalt så jeg blir nok ei beinskjør gammel dame:p


#6

Skilpadda sa for siden:

Vi spiser alle tre havregrøt kokt på små havregryn og lettmelk. Jeg blander cottage cheese i min porsjon, poden får smør på sin, alle bruker kanel. Vi drikker fortynnet juice; poden drikker eplejuie med vann, vi voksne drikker appelsinjuice eller tropisk juie med farris.


#7

Syrin sa for siden:

Som regel salat. I salaten har eg tomater, agurk, ost, av og til egg, av og til skinke, av og til spekemat. Kan ha eit knekkebrød til, men oftast ikkje. Dressing til.
Elles hender det eg et omelett utan brød.
Avocado med blåmuggost er godt
Det hender vi har egg og bacon

juice eller melk til


#8

Enhjørning sa for siden:

Min absolutte favorittfrokost er havregrøt!
Gjerne med raspet eple eller most banan oppi.
Sunt er det også. :blunke:

Ellers går det gjerne i grovt brød med leverpostei eller egg og kaviar.


#9

malena sa for siden:

Jeg spiser verdens kjedeligste frokost. To skiver grovt brød med syltetøy (eller annet som passer til kaffe) og en-to kopper kaffe.

Jeg vil gjerne komme meg ut av det mønsteret og spise sunne lavkarbo-frokoster, men vet ikke helt hvordan enda…


#10

Stompa sa for siden:

Jeg spiser eggerøre og bacon hvis jeg spiser hjemme, eggerøre og cherrytomater hvis jeg spiser på jobb (gjør det relativt ofte). Noen ganger varierer jeg med to-tre Fiberrik solsikke med baconost. Jeg spiser lavkarbo.


#11

Mei sa for siden:

Jeg spiser som regel en skive brød eller knekkebrød. Av og til steiker jeg et egg kvelden før som jeg har på. Frokost bør Lages Kjapt her i huset. I fjor spiste jeg en del yoghurt naturell med frukt og nøtter i.


#12

Harriet Vane sa for siden:

Havregrøt med ekstra frø (solsikke, sesam), knuste valnøtter, en eggeplomme og litt rapsolje, raspet eple og banan i småbiter med biola på. :lykkelig: Det er godt det!

Men en rugbrøskive med litt avocado og kaviar eller egg er godt, det også. I dag spiste jeg grovbrød med tørket frukt med litt ost på. HVis jeg har det kjempetravelt drikker jeg et stort glass vann og tar en banan i farten og spiser ordentlig på kontoret.


#13

Irma sa for siden:

Det varierer i perioder. Nå for tiden spiser jeg ofte 2 sesam delikatesse (knekkebrød) med tubeost på. Eller Axa blåbær med friske jordbær, evt litt banan. (Det siste blir oftere til lunsj enn til frokost egentlig.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.