Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gi meg ansjostips!

#1

him sa for siden:

Har noe ansjos som jeg skulle ha brukt opp. Noen tips om hva jeg kan lage?


#2

Che sa for siden:

Dressing til cæsarsalat?



#4

Syrinx sa for siden:

Tapenade

Wienerschnitzel


#5

Syrinx sa for siden:

Og så dette med at det enkleste er det beste: brødskive med egg og ansjos


#6

him sa for siden:

Det er der restene kommer fra :) Er kjempespent - første gangen jeg lager min egen cæsarsalatdressing.

Takk for tips! Tror jeg ender opp med tapanade :blomster:


#7

Myria sa for siden:

Pissaladiere, nam nam.


#8

Skilpadda sa for siden:

Norsk "ansjos", eller den italienske typen? Det er den italienske som egner seg til cæsarsalat, pizza og slikt, men det vet du vel hvis det er cæsarsalat du har laget. :)


#9

him sa for siden:

Italiensk :) Gøy å lage mat - igjen. Mannen min har laget alt av mat i 3 år, kjenner jeg har savnet det.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.