him sa for siden:
Har noe ansjos som jeg skulle ha brukt opp. Noen tips om hva jeg kan lage?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
him sa for siden:
Har noe ansjos som jeg skulle ha brukt opp. Noen tips om hva jeg kan lage?
Che sa for siden:
Dressing til cæsarsalat?
Pepper Lemon sa for siden:
Putt dem på pizzaen!
Syrinx sa for siden:
Tapenade
Wienerschnitzel
Syrinx sa for siden:
Og så dette med at det enkleste er det beste: brødskive med egg og ansjos
him sa for siden:
Det er der restene kommer fra :) Er kjempespent - første gangen jeg lager min egen cæsarsalatdressing.Takk for tips! Tror jeg ender opp med tapanade :blomster:
Myria sa for siden:
Pissaladiere, nam nam.
Skilpadda sa for siden:
Norsk "ansjos", eller den italienske typen? Det er den italienske som egner seg til cæsarsalat, pizza og slikt, men det vet du vel hvis det er cæsarsalat du har laget. :)
him sa for siden:
Italiensk :) Gøy å lage mat - igjen. Mannen min har laget alt av mat i 3 år, kjenner jeg har savnet det.
Lavender sa for siden:
Spagetti puttanesca, en italiensk klassiker.
www.jamieoliver.com/recipes/pasta-recipes/gennaro-s-spaghetti-alla-puttanesca/
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.