Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: bytte rapsolje med flytende smør i "ferdigkake"

#1

Taien sa for siden:

Jeg har kjøpt sånn "ferdigkake" som man bare har vann og olje i, og så vips i ovnen...men har jeg olje? Å nei da!!
Går det an å bytte det ut med flytende margarin?

Jeg skal lage fredagskake for å feire at gutta har ferie nå...


#2

Storm sa for siden:

Jepp! Det har jeg gjort flere ganger.


#3

Addison sa for siden:

Går finfint!


#4

Matilda sa for siden:

Jeg gjør også alltid det, smelter meierismør og bytter 1:1. Blir så godt, atte.


#5

Taien sa for siden:

Glimrende!! :glis: Da blir det kake!


#6

polarjenta sa for siden:

Jeg gjør det bestandig, jeg mener det står på pakken at man kan det? Iallefall på de jeg pleier å bake.:)


#7

Taien sa for siden:

Det sto ikke på denne kaka, men resultatet ble strålende bra. Og alle har spist for mye kake. :knegg:


#8

millact sa for siden:

Nå fikk jeg også lyst på kake. Får bake litt i ferien.


#9

Malama sa for siden:

Ja, vi bytter med det når det ikke er et poeng med melkefritt. Ja, vi har vel byttet med smeltet melkefri blå melange også, sånsett.


#10

Hondacrv sa for siden:

Eg laga kake i dag der eg smelta blå soft i dag. Det blei godt, det.


#11

Malama sa for siden:

Jada, det meste funker i disse kakene synes jeg. Alt "smør" er bedre enn olje synes jeg, det gir bedre fasthet/konsistens på kaka. Bytter vann med melk også jeg. gjerne helmelk eller en skvett fløte...


#12

Filifjonka sa for siden:

Olje er ikke noe godt i kaker uansett. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.