Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fjerning av blåbær

#1

Hondacrv sa for siden:

På fingrane. Korleis fjerner ein blåbær mest mulig effektivt? Eg har vore og plukka i skogen i dag, og fingrane mine er lilla. På søndag skal eg ha selskap og tenkte å pynte meg med neglelakk. :knegg: finst det noko som er meir effektivt enn vanleg såpe?


#2

Angelique sa for siden:

Blander ut litt klorin i vann og putter fingrene oppi. Det gjør susen.


#3

Lille meg sa for siden:

:eek: Bleike fingrene?

Jeg ville forsøkt gallesåpe. Mild både mot hud og klær, men tar flekkene. (Dog ikke testet på blåbærfingre, men jeg ville nok forsøkt forholdsvis store mengder gallesåpe før jeg testet klorin. :knegg:) Det er mitt aller beste tips.


#4

Hondacrv sa for siden:

Har allerede testa kloning. Nei, klorin. Like brun på hendene som før, men blåbæra forsvann. No lurer eg på korleis eg skal fjerne klorin-lukta :knegg:


#5

Gerbera sa for siden:

Sitron, enten såpe eller saft, blåbær borte på et blunk, både fra fingre og klær. Må vaskes etterpå da, begge deler, men sitron gjør virkelig susen.


#6

Angelique sa for siden:

Jaja, klorin fungerer utmerket for meg når jeg plukker blåbær, og lukten får jeg bort ved å vaske med såpe og godt med vann. Mye vann. Faktisk det eneste som har fungert. Forsøkt gallesåpe og sitronrens, uten noe særlig hell.
Håper lukten blir borte.


#7

Anita72 sa for siden:

Eddik tar blåbærflekker på klær, da bør det fungerer på hud også. Bestemor sa man skulle gi hendene med rips for å få vekk blåbærsaft.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.