Dette kan jeg veldig lite om så jeg har noen spørsmål. Dersom noen har mer informasjon/tips enn det jeg konkret spør om så kom gjerne med det.
Jeg lurer på dette med kjøtt fra geit. Er det bare kjekjøtt som brukes eller slaktes det også voksne geiter som brukes til mat? Og hvis voksne dyr og brukes, hvordan er smaken på kjøttet? Jeg har kun smakt kje, for veldig lenge siden, men jeg husker at jeg likte det veldig godt.
Har forstått det slik at våren er sesong for kjekjøtt, men er det mulig å få tak i nå? Og til sist hvor får jeg tak i det? (bor i Trondheim)
Jeg ville ringt og hørt med Meny på Solsiden eller Bunnpris på Tyholt først. Tipper begge de kan skaffe.
Jeg kan vanskelig se for meg at noen vil selge deg kjøtt av geit. Jeg tror det bare er kje som brukes. Jeg skal ikke si det sikkert, men det høres ikke spesielt godt ut med geitekjøtt. Jeg ser for meg at det må være seige greier. Kje er veldig godt.
Takk for tips. Sjekket med Meny på Solsiden, de brukte å få inn et parti på våren og et parti på høsten, men i år hadde se så langt ikke greid å skaffe det. Sjekker videre i morgen, spent på om jeg får napp noen sted.
På Fuerteventura er det mye geitekjøtt på restaurantene, og det tror jeg ikke bare var kje. Gammel geit på pizzaen tenker jeg det var noen ganger, alt var ikke godt.
Man kan jo spise geit, på samme måte som man kan spise sau: for eksempel ved å koke det veldig lenge, men jeg tror ikke man vanligvis får kjøpt geitekjøtt i butikkene i Norge.