Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bugaboo, når bytte til sportsdel?

#1

Xian sa for siden:

Jeg oppdaget plutselig at det står en advarsel inni vognbagen, om at den ikke må brukes etter fylte seks måneder. Vi har en Bugaboo Buffalo, vognbagen er god og romslig, og jeg har da absolutt sett for meg at han skulle ligge i den mye lenger enn det.

På den annen side, er lillebror særdeles sterk og fysisk av seg, så jeg kan lett se for meg at han vil klare å bakse seg over kanten om ikke så lenge (han blir seks måneder om 14 dager). I tillegg vil han helt sikkert sette stor pris på å få komme opp og kikke (og slik jeg har lært ham å kjenne, er det store sjanser for at jeg må bite i gresset, og la ham sitte vendt fremover langt tidligere enn jeg hadde forestilt meg... :p ).

Men når han sover i vogna i et par timer, må det da være bedre å ligge flatt, når han er såpass liten?

(Ullungen sov godt i sportsdelen, hun altså, men hun brukte den fra to år, og sov som regel ikke er enn en times tid.)


#2

Vianne Rocher sa for siden:

Vi har Donkey og jeg har en gutt som er ca. 1 måned yngre enn din (tror jeg). Min mini er slank og lang (som bagen) og kan ligge i bagen en god stund til rent plassmessig. Sikkert etter 6mnd. også. Erfaring fra de to andre er dog at de vil opp å se når de blir eldre og allerede nå merker jeg at lillebror kan bli utålmodig av å ligge våken i bagen når vi er ute å triller. Han holder f.eks. humøret lengre oppe når vi setter bilstolen på understellet når vi skal på butikker osv. Han er veldig kontaktsøkende og "prater" veldig mye og jeg tror han føler at det å ligge i bagen blir for langt unna. Så jeg kommer nok til å bytte over når han nærmer seg seks måneder, mulig det blir litt tidligere om det blir veldig mye sutring når vi er ute å triller :knegg:.

Gratulerer med lillebror forresten! Jeg leste om det i den andre tråden din, ganske fantastisk!


#3

Mjau sa for siden:

Vi har byttet ved ca 6 måneder på begge.
Med minsten var jeg litt skeptisk fordi sportsdelen på vognen min ikke har helt flat liggestilling, men det har ikke vært noe problem. Og han var fryktelig fornøyd med å få opp og se litt. Jeg brukte veldig mye bilstol når vi skulle på butikken da, så ble mest soving i vogna uansett egentlig.


#4

Input sa for siden:

Den har jo en flat liggestilling selv om beina ligger oppover? Vi byttet før 6 mnd, med manuellterapautens velsignelse.


#5

Tjorven sa for siden:

Med snuppa byttet jeg kjempetidlig (3 måneder?). Men hun sov aldri uansett.

Med Knerten hadde jeg Buggis, og han lå i bagen til han var 8 måneder. Han var ikke av typen som gjorde så mange krumspring. Dessuten var han høstbarn, så han lå innpakket under "lokket".


#6

krystallklart sa for siden:

Vi hadde to vogner så toeren hvilte i bagen til bugaboo til han var over året. Brukte Stokke med sportsdel fra ca. 4 mnd når vi var på shopping ol.


#7

ingling sa for siden:

Vi har Donkey, og yngste byttet vel til sportsdel rundt 5 måneder, da var hun særdeles misfornøyd med bagen og jeg var redd for at hun skulle prøve å komme seg ut (sterk ung dame). Hun har sovet godt i både to og tre timer i den, de ligger jo flatt med ryggen, som jeg tenker er viktigst.


#8

Input sa for siden:

Gutten min har aldri sovet så godt noe sted som han gjorde i sportsdelen til Bugaboo. Og fremdeles foretrekker han å sove med en slik knekk i hoften om han kan, ofte lager han seg en forhøyning i senga med sofaputene han har der.


#9

Xian sa for siden:

Takk for svar! I går kveld skiftet jeg faktisk til sportsdelen, og det ser ut som han ligger godt der. :D Nå gleder jeg meg til vi skal ned til sentrum etterpå; jeg tror han kommer til å elske å sitte så høyt, og med god oversikt!

Og så så mye lettere tilgang til nettet under vognen! Dette er Bugaboo slik jeg husker den. :D

Det er forresten en endring i hvordan man justerer de forskjellige vippeposisjonene fra Cameleon til Buffalo. Først trodde jeg man måtte ta av hele setet for å få det til, og ble skikkelig gretten. Noe av den geniale, er jo at man kan vippe ungen bakover i horisontalen når den sovner. Men så fant Xian-mannen en spak bak kalesjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.