Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nytt speilreflekskamera

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Eg får mulighet til å kjøpe meg nytt kamera no. Har eit ødelagt nikon d60 med kit objektivet og eit 50-200 objektiv.
No er eg klar for ei oppdatering. Og muligens eit lite fotokurs.

Dersom du hadde hatt 6-7000,- til rådighet kva ville du kjøpt?
Har sett på Canon EOS 750D og kanskje legge til eit objektiv, men eg meiner frå sist eg kjøpte at nikon låg betre i henda mine enn kva Canon gjorde.


#2

Isolde sa for siden:

Virker teleobjektivet ditt forsatt? Vist du har utstyr til Nikon og det lå bedre i hånden ville jeg non gått for det igjen. Jeg bruker Canon og kommer nok aldri til å bytte men jeg har jo utstyret mitt tilpasset det og. Har du ikke noe utstyr du hil bruke videre er 750d fint fint.


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Objektivet virker enno, så sånn sett er nikon det eg bør gå for.



#5

Hjertensfryd sa for siden:

Har lånt mamma sitt kamerahus og satte mitt objektiv på. Det ser ut til at objektivet ikkje er heilt der eg vil det skal vera. Det er ikkje så skarpt som eg forventa. Men, ein kan kanskje ikkje forvente all verden av eit tamron objektiv.

Uansett, eg har sett litt på desse systemkamerane. Det hadde vert innmari kjekt med eit kamera som ikkje var så tungt, slik som speilrefleks er. Litt lettare å bruka det då. Er det nokon som har erfaring med slike?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.