Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ingefær- og gulrotsuppe

#1

Fadese sa for siden:

SUPPE MED GULROT OG INGEFÆR

4 ss olivenolje
6 store gulrøtter kuttes opp i biter
1 potet i biter
1 liten hakket løk
3 knuste hvitløksfedd
2 cm ingefær (hakket)
8 dl hønsekraft av terning (8 dl vann + halvannen terning)
salt (ikke nødvendig med mye)
pepper
1 revet gulrot + persille til pynt

Gulrøtter, potet, løk, hvitløk og ingefær freses i olivenoljen til løken blir mør. Tilsett hønsebuljongen og kok i ca 30 minutter.
Mos det hele med stavmikser eller i en blender, og smak til med salt og pepper.
Pynt med revet gulrot og persille.

Veldig god!


#2

Maverick sa for siden:

Nam, høres godt ut!


#3

nokon sa for siden:

Mave! :rofl:


#4

Pamina sa for siden:

Mave ruler denne kvelden!


#5

Gaia sa for siden:

Denne er faktisk kjempegod, altså.


#6

Heilo sa for siden:

Tror dere denne vil funke med kjøttkraft fra fårikål?


#7

Gaia sa for siden:

Verdt et forsøk. Du blakker deg jo ikke på ingefær og gulrot, lissom. :vetikke:


#8

Pappalille sa for siden:

På Gjendesheim fikk vi tomat- og ingefærsuppe til forrett på lørdagen. Den var nydelig! Ingefær er godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.