Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krem til Sting sjokoladekake

#1

Syrinx sa for siden:

Hver gang jeg lager Sting sjokoladekake blir sjokoladekremen alt for flytende. Den står i kjøleskap over natta før jeg pisker den opp. Tips til annen krem som er like god, evt hva jeg kan gjøre for å få mer hold i den. Ekstra sjokolade kanskje?


#2

Odelia sa for siden:

Hvilket smør bruker du? Dersom du bruker et hardt smør (f eks litt temperert meierismør) kan det hjelpe på flytende kremer.


#3

Syrinx sa for siden:

Bruker alltid meierismør, så det kan ikke være det som gjør det.
Har googlet nå, og det ser ut som at jeg kanskje har tatt fløte og egg av varmen litt for tidlig. Gir den en sjanse til, men tar uansett i en plate sjokolade til. Blir uansett bra med litt sterkere sjokoladesmak.

Takk for svar i alle fall. :)


#4

him sa for siden:

Kan være størrelsen på eggeplommen også. Hvis du plages mye kan det være lurt å bruke oppskrift som baserer seg på gram, så er du sikker på at det er riktig mengde.


#5

mkj sa for siden:

Jeg aner ikke hva slags kake dette er, men om det er en med egg, sukker og melk, så anbefales det å bytte ut noe av melka med baileys. (halv deciliter eller så, blir knallgodt)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.