Jeg reiser snart opp til hytta. Der har vi naboer vi stadig blir invitert til middag hos. Vi pleier å ta med vin, men jeg kjenner litt på at det er vår tur nå.
Greia er at de er utrolig flinke med mat, jeg føler ikke helt at våre greier rekker opp til den standarden. Det er skikkelig festmat laget fra bunnen vi får der.
Vi er litt mer sånn juksete i matlaginga, en dolmio her og en ferdig surkål der. Særlig på hytta.
Det eneste jeg føler jeg er litt god på er italiensk pizza, men det har jeg aldri laget på hytta, er redd jeg ikke får ovnen varm nok.
Ellers er det vafler som er min greie, jeg føler det blir litt lite å invitere på etter alle middagene vi har fått.
Den indiske suppa fra Trines matblogg er veldig god og ikke vanskelig å lage. Lagde den til bursdagsfeiring en gang, og den er like god dagen etter om det blir rester.
Hadde laget lasagne. Når vi er invitert på hyttetur så lager jeg stor porsjon kvelden før vi drar, bruker en stor langpannekakeform. Sett i kjøleskap og stek før dere skal spise den. Synes det er greit å frakte.