Cuyahoga sa for siden:
Er du fornøyd? Hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg har kjølerom med inngang fra kjøkkenet og kjøleskap på kjøkkenet, og vurderer bytte ut kjøleskapet med en kjøleskuff. Til frokostpålegg og sånt.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Hus, hage, utstyr, design mm.
Cuyahoga sa for siden:
Er du fornøyd? Hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg har kjølerom med inngang fra kjøkkenet og kjøleskap på kjøkkenet, og vurderer bytte ut kjøleskapet med en kjøleskuff. Til frokostpålegg og sånt.
Esme sa for siden:
Jepp, Bonyttdamene (HV og meg og faktisk du også enten du vil eller ikke :knegg:) driver og vurderer sånn til å ha smågreier til frokost og som ungene lett kan finne ting i, type melk, juice, yoghurt og pålegg.
Cuyahoga sa for siden:
Bonyttdamene. :hjerter:
Jeg synes det høres praktisk ut til sånt som du beskriver. Lurer bare på om de kjøler skikkelig.
Bokormen sa for siden:
Vi har, og er ikke spesielt fornøyde. Om det blir for mye åpning og lukking, eller litt for fullt (hvilket ikke skal så mye til) har maten merkbart kortere holdbarhet enn hva vi var vant med. :mumle:
-ea- sa for siden:
Lurer på det samme. Fant svært få leverandører på dette, og lurer på om det er et tegn.
nokon sa for siden:
Vi har hatt sidan 2009 og eg ville ikkje gått for den løysinga viss eg skulle gjort om på kjøkkenet. Vi vurderer heller å bytte dei ut med vanlege skuffer.
Pro:
Pålegg og drikke, varer vi bruker ofte er lett tilgjengelig i skuff under brødboks.
Dersom det ikkje er fullt i skuffa, er det meir oversikteleg enn hyller i kjøleskap.
Contra:
Temperaturregulering og lufting tåler ikkje for full skuff. Når vi vekeshandler, er temperaturen ofte oppe i 8-9 grader lenge, og skuffa bør stå igjen over natta for å komme ned i kjøleskapstemperatur.
Det blir kaotisk å stable i høyden og vanskeleg å finne ting/få oversikt over gamle ting. Dette, kombinert med dårleg temperaturregulering gjer at det er lite plassøkonomisk.
Vi har måtte hente opp det gamle kjøleskapet, som skulle stå i kjellaren for avlastning av kjøleskuff, til middagsvarer og liknande. Dette står nå på ein innredningsmessig håplaus plass, fordi kjøkkenet ikkje var teikna med ekstra kjøleskap.
Med integrerte kvitevarer er det ikkje bare-bare å bytte dei ut, så vi må nok leve med dei i nokre år til.
Plassutfordringa slipper du jo med kjølerom i tillegg, så dersom du ser føre deg skuff som bare skal brukast til åpna pålegg og drikkevarer som er i bruk fleire gonger til dagen, kan det kanskje funke. Men det er ikkje ei fullgod erstatning for kjøleskap.
Observatøren sa for siden:
Vi skal ha, men da som tilskudd til vanlig kjøl/frys, evt kjølerom.
Ru sa for siden:
Vi har, og er veldig fornøyd.
Riktignok er det kjipern hver gang noen under 12 år har skrudd korken på melkekartongen skjevt på og fyller skuffen med melk, men det er jo en god grunn til å få ryddet litt. :skratte:
Helt genialt å ha alt av pålegg rett under benken der man smører mat.
Vi har et kjøleskap i kjelleren i tillegg, som stort sett bare brukes til kaker. Kaker går i skuffen også, men krever litt mer planlegging. :nemlig:
Vår er fra IKEA, og vi har aldri vurdert å bytte den ut. Det skjer ikke at det kommer et svært kjøleskap på kjøkkenet slik det er i dag. (Og det er 4 år gammelt, så det blir værende ...)
-ea- sa for siden:
Jeg har sett litt på dette, siden jeg kunne tenkt meg noe som er under benken. Det ville i så fall blitt mitt eneste kjølested, og det er kanskje dumt med tanke på supper, vaffelrøre og andre flytende saker jeg gjerne dytter inn i kjøleskapet.
Cuyahoga sa for siden:
Hos oss blir det jo i så fall i tillegg til kjølerommet, som har inngang fra kjøkkenet. Men om de ikke holder maten kald så gidder jeg jo ikke.
nokon sa for siden:
Det spørs kor mykje mat du har oppi, men dei kan ikkje fyllast, så plassmessig er det lite effektivt. Trur det kan funke som tillegg, men det funker dårleg som einaste kjøleplass.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.