Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Våtservietter i reiseforpakning

#1

~TM~ sa for siden:

Hvor får jeg egentlig kjøpt det?

Jeg synes det store forpakningene med våtservietter opptar for stor plass og er for tunge å ha i stellevesken. Dessuten har jeg en slik kjekk plastboks hvor de små forpakningene passer akkurat.

Menybutikken her har det ikke, jeg så det ikke da jeg en dag tilfeldigvis befant meg på en SPAR-butikk og på Coop har jeg heller ikke funnet det.

Noen som vet?

Jeg trenger ikke å bli fortalt at det er like enkelt å ha med seg fuktige kluter/papirkluter i en pose eller tilsvarene, ei heller leksjoner i at våtservietter kan innholde diverse skumle saker og at de ikke er videre miljøvennlig. Jeg trenger bare svar på hvor jeg kan kjøpe reiseforpakningene av våtservietter.


#2

malena sa for siden:

Det har jeg aldri sett. Hva med å putte noen våtservietter i en liten plastpose?


#3

malena sa for siden:

Ups. :knegg:


#4

~TM~ sa for siden:

:knegg:


#5

KristinS sa for siden:

Mener jeg så disse på Babyshop da jeg var der med ei venninne for en stund siden.


#6

Sue sa for siden:

Apoteket har jo så sånne små fra Seba-Med (er det ikke det de heter da?). Kjekke forpakninger, men personlig synes jeg de lukter for mye... Men absolutt greie å ha med på tur. Skal sjekke litt rundt når jeg er i diverse butikker, jeg. :)


#7

~TM~ sa for siden:

Jeg har aldri prøvd Sebamed sine. ... men jeg synes også at de små forpakingene (med en 20 - 25 kluter i) er ypperlige i stellevesken.


#8

Sue sa for siden:

Du får kjøpe en pakke og prøve - kan jo hende du liker Sebamed sine bedre enn meg ;)


#9

Candy Darling sa for siden:

Hvis du har boks, kan du ikke bare kjøpe store pakker og ta med deg en passe stor bunke der? Og putte resten i plastpose? :blond:


#10

Gerbera sa for siden:

På apoteket får du kjøpt Seba Med sine, som finnes både med og uten parfyme, i små pakker.

Jeg liker disse veldig godt, og i et våtserviettetui går det akkurat en sånn pakke, to bunker oppi boksen, skvis den igjen, og dra avgårde.


#11

Karamell sa for siden:

Endel butikker har jo også de små pakkene.

Jeg har også brukt de små Asanpakkene.


#12

Kirsebær sa for siden:

Asan har jo slike små pakker. Sebamed sine våtservietter er yndlingsserviettene mine. :) De lukter litt mye, men lukten er i hvertfall god i forhold til lukten på de andre serviettene. Til og med de serviettene som skal være parfymefrie lukter jo ekkelt.


#13

Mikkeline sa for siden:

Her har de på de fleste dagligvareforretninger, men best utvalg på Obs mener jeg. (både Natusan, Pampers, Libero og eget merke)

Apoteket har SebaMed.


#14

Left sa for siden:

Har også en sånn kjekk plastboks til våtservietter, men har heller ikke funnet reisepakker med våtservietter. Har tatt ut en "bunke" av en stor pakke, og lagt dem løs i boksen. Det funker knall det. Det forutsetter selvsagt at boksen er tett, ellers tørker de jo. Det er heldigvis min :)


#15

Fluke sa for siden:

Jeg kjøper XP våtservietter og putter dem i en Tupperwareboks. Kan du ikke bare kjøpe en pakke og putte noen oppi den boksen du har da?


#16

Gremli Skremli sa for siden:

Dra til Mexico, der har de mange sånne. :knegg:

Seriøst, så har jeg en du kan få, det er et slags hardt, smalt plastetui. Er det det du mener? Perfekt å ha selv i håndveska.


#17

~TM~ sa for siden:

Plastdingsen har jeg. Det er små forpakninger med våtservietter jeg savner.

... men takk for tilbudet.


#18

Honda sa for siden:

:nyskjerrig:

Hvordan bokser er det dere snakker om?
og hvor får man kjøpt de?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.