Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjører dere bil i utlandet?

#1

amo sa for siden:

Jeg har aldri kjørt selv i utlandet. Litt pinglete der. Tørr og kjøre i Bergen, Stavanger ol. men har aldri kjørt i Oslo heller.
Er imponert over de som våger å kjøre i Roma, Los Angeles, Stocholm og andre store byer.:rødme: Mulig jeg hadde kjørt på landsbygda i utlandet, men det har nå aldri blitt noe av det heller. Dere andre da, kjører dere eller partneren deres?


#2

KristinS sa for siden:

Hadde aldri i verden turt å kjøre f.eks i Paris. En haug med felt utenpå hverandre og folk som krysser i hytt og pine. Syns E-6`en her hjemme er ille nok jeg.


#3

gurgle sa for siden:

Kjører bil i utlandet ja, men ikke i storbyer. Er vi på storbyferie så leier vi aldri bil, da tar vi taxi hvis vi trenger det. Passer på å bo nokså sentralt, som regel.


#4

Senna sa for siden:

Jeg har prøvd å kjøre bil i Aberdeen. Det var ikke enkelt å kjøre på "feil" side av veien (spesielt ikke i rundkjøringer).
Og så har jeg kjørt fra San Fransisco til Los Angeles. Det gikk helt fint det.


#5

Fruktflua sa for siden:

Har kjørt til Sverige et par ganger, men tør ikke å kjøre i Oslo. Tror neppe jeg kommer til å kjøre når vi skal leie bil på en evt amerikatur.


#6

vimjer sa for siden:

Ja.


#7

Camomilla sa for siden:

Ja, det gjør vi begge to.


#8

malena sa for siden:

Har ikke noe imot det, nei. Unntaket er land med venstrekjøring, da blir jeg totalforvirret.
Da mannen og jeg hadde bobil-ferie i Australia kjørte han. Jeg satt kanskje bak rattet én gang på to uker.


#9

Tove sa for siden:

Jeg ble visst sjåfør da vi var på jentetur i Spania i mai, og jeg hadde ikke noe problem med det. Jeg er veldig glad i å kjøre bil. Det var litt spennende da, når jeg var i USA....jeg var 21 år og jeg fikk besøk av familien min. Vi leide bil og jeg kjørte fra Boston til New York. Må si det kriblet litt i magen når jeg innså at jeg kjørte bil på Manhattan :p Jeg kjørte litt bil mens jeg bodde på Manhattan også :)

Jeg er ikke redd for å kjøre, og tror jeg hadde turt å kjøre de fleste steder, men kanskje ikke der de har venstrekjøring..det hadde blitt litt for spennende :D


#10

maribo sa for siden:

Kjører da bil overalt;
Kjørte på Jersey da jeg var 19 år og au pair. Kjørte i Frankrike sammen med Jersey-familien min, også.
Har tuta rundt i Tyskland - ikke like lett i storbyene der, heller, men det går da flott. Danmark og Sverige er da ganske likt her på mange måter.

Jeg synes det er artig å blåse bortover veiene i 140 osv jeg da...

Men ja, jeg er uredd når det gjelder bilkjøring, men er heller ikke redd for å kjøre litt feil i byer.


#11

Martis sa for siden:

Vi kjørte tur/retur Kroatia i sommer. Jeg ga mannen ansvaret på autobahn, da jeg ikke liker så høy fart, men ellers er jeg helt komfortabel med å kjøre i utlandet. Jeg tok tom sertifikatet mitt utenlands ;)


#12

Angelique sa for siden:

Kjører hvorsom helst


#13

Kråka sa for siden:

Ja jeg kjører bil i utlandet. Har kjørt i store byer ja. Gjør meg ingenting. Er bare til å følge trafikken.


#14

Mikkeline sa for siden:

Jeg kjører bil i utlandet, men foretrekker at mannen kjører når vi er midt inne i storbyer.


#15

Skilpadda sa for siden:

Jeg har ikke kjørt på en hel del år, så jeg er veldig pinglete og kjører ingen steder, hverken i inn- eller utland. :p Men slik det ser ut fra passasjersetet (og ut fra det mannen sier), er det vesentlig lettere både å kjøre og å finne frem i California enn i Oslo, så jeg tror nok det skulle gått ganske greit akkurat der, hvis jeg bare fikk litt mer kjøretrening. :)


#16

Miss Norway sa for siden:

Ja ja men. Selvfølgelig. Det rare er at det stort sett er HJEM fra restauranten at jeg får beskjed at jeg kan få lov å prøve leiebilen. :himle:


#17

Ru sa for siden:

Jada, det går nå på et vis.
Jeg er ikke så veldig glad i å kjøre bil, men jeg har nå forsøkt meg på venstrekjøring med og uten ratt på venstre side. :knegg:

Oslo liker jeg ikke å kjøre i, det tror jeg aldri jeg blir vant til.


#18

Java sa for siden:

Ja, det har jeg ingen problemer med. Jeg synes egentlig det er verre å kjøre i for meg ukjente norske småbyer med dårlig skilting og folk som kjører på gammel vane.


#19

lil'c sa for siden:

Jeg har kjørt i Australia, på feil side og greier. Men det var midt i ødemarken, og det var nok lige greit, siden jeg ikke har lappen.
Men jeg følte meg tøff alikevel, for det var stor sjanse for å treffe på en hel masse dyr, og særlig kengeruer som hopper rett mot billyktene når de ser dem :skremt: :tøff:


#20

gullet sa for siden:

Den som kjører til må også kjøre hjem!

Men siden jeg er en bedre kartleser og skiltleser enn far, er det oftest han som kjører.
Men jeg har vært både sjåfør og kartleser.
Min venninne ville ikke kjøre i Danmark, og klarte heller ikke å følge med eller å lese kartet.
Plutselig sto vi midt inne på gårdsplassen til Hatting Bakeri. Vi skulle til et badeland ...


#21

konemor sa for siden:

Kommer ann på land. Sverige og Danmark ol er greit. Spania og for den del, men ikke på Gran Kanaria og Kypros der jeg synes sjåførene var skikkelig aggresive. Hadde nok ikke kjørt i England eller andre land med venstrekjøring(blir for nifst i rundkjøringene).


#22

Anne sa for siden:

Jeg kjører selv, men liker best å være trygg på hvor jeg skal kjøre. Syns faktisk det er lettere i utlandet enn i Oslo... :blond:


#23

Veronal sa for siden:

Jeg kjører, ja og har velutviklet storbykompetanse. Sist var det bare jeg som kjørte (Frankrike og Italia i fjor sommer).


#24

nolo sa for siden:

Jeg har kjørt i Skandinavia og i USA, men jeg blir litt stresset av å skulle finne konkrete steder i store byer, da vil jeg helst lese kart og se meg omkring etter adresser og landemerker.


#25

turi sa for siden:

Kjørte i Australia for 18 år siden, da hadde jeg hatt lappen i 3 uker.

Fins ikke redd for bilkjøring, hadde leiebil i København nå denne uken.

Tror kanskje Stockholm er den værste byen jeg har kjørt i, men det var for at vi måtte rekke båten til Finland, så det var litt hastverk.

Mannen kjører aldri, for jeg blir så inderlig bilsyk om jeg ikke kjører selv. :kontrollfrikibil:


#26

LaBanga sa for siden:

Ja, jeg er ikke redd for å kjøre bil i utlandet eller i storbyer. Reiste som au pair til Brussel da jeg hadde hatt lappen i et år, og ble da en kløpper på filbytte og lukeparkeringer. Det var en fin læreskole for meg. Men som regel så kommer jeg meg rundt kollektivt i de store byene. Ser ikke helt poenget med bil når man skal på shopping i Paris, London eller New York, men jeg hadde helt klart kommet meg rundt på fire hjul om jeg måtte.


#27

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har ingen problemer med å kjøre i utlandet, men foretrekker da å ha GPS. Jeg ville imidlertid ikke turt å kjøre alene i bilen i utlandet. Tenk om jeg kjørte meg vill i Frankrike ... Nei, noen må være med i bilen for å hjelpe til med kart etc. Verste byen vi har kjørt i er Firenze. Det er jo ikke en eneste rett gate i den byen. Det var like bingo hver gang vi skulle sjekke gatenavn mot kartet. En gang vi kjørte på Manhattan gikk det også litt skeis. Vi hadde ikke kart, og GPS-en mistet signalene kontinuerlig. Antakeligvis var det alle skyskraperne som stod i veien for satelitten. Jeg tror vi kjørte tre turer over Brooklyn Bridge før vi fant tilbake til hotellet midt på Manhattan. Det er schtilig når man har en lei ettåring i baksetet.


#28

Selma sa for siden:

På utenlandstur (og Oslo-tur også for den del) så overlater jeg mer enn gjerne rattet til mannen. skikkelig bil-pingle


#29

Frantzen sa for siden:

Gææren! :knegg:

Jeg kjører overalt så lenge det er høyrekjøring. Storbyer ville kanskje også vært skummelt, men hadde vært kult å prøve likevel, da!


#30

Jinx sa for siden:

Nei ikke aktuelt heller. Jeg kan kjøre rett igjennom Oslo, men ikke begynne med ring 3 osv. uff nei de tuter og skifter filer i ett sett jo.....Blir nervøs jeg.....bondeibyen


#31

kisha sa for siden:

Jeg overlater det til mannen. Men det hender at vi kjører oss bort. Palma på Mallorca er et eksempel. Nå kjenne vi byen meget godt etter hvert.:D


#32

Frances sa for siden:

Jeg kjørte bil i Frankrike i sommer, men det var KUN fordi vi hadde GPS. Den loset meg frem overalt - superenkelt.


#33

Mira sa for siden:

Jeg har kjørt flere ganger i utlandet.
Har bare kjørt der det er høyrekjøring da. Blir nesten svimmel bare av å tenke på venstrekjøring.


#34

Nenne sa for siden:

Jeg skulle til å svare nei, men så kom jeg på at jeg har kjørt i Sverige, Danmark, Tyskland og Sveits, så da må jeg vel svare ja. :humre: Jeg er generelt ikke så glad i å kjøre bil og overlater det gjerne til mannen min, så det er mest han som kjører, men jeg kan hvis jeg må.


#35

Candy Darling sa for siden:

Ja, det går helt fint. Det er litt tilvenning med venstrekjøring, men det går seg fort til.

Det var for øvrig ganske morsomt da mannen, som kan være litt hissig på veien, skulle bruke lyshornet på en som irriterte ham. Da spylte han vindusrutene i stedet. :fnise:


#36

Vanilja sa for siden:

Ja.

Det er forresten en drøm å kjøre i Bergen i forhold til Oslo. Bergensere kan å kjøre bil!


#37

Garbella sa for siden:

Etter den turen jeg hadde over noen Spanske fjell som 18-åring så kan jeg kjøre hvorsomhelst.

Se for dere smale veier med møteplasser inn mot fjellveggen, på andre siden av bilen er det stupbratt ned og det ligger utbrente vrak nederst i dalen. Du møter en lastebil og må rygge til første møteplass. Utrolig skremmende og spennede.


#38

Vanilja sa for siden:

:eek:


#39

Candy Darling sa for siden:

Sleng på snødrev, glatte veier og en ferge du kanskje rekker, så har du Hardanger. :filer:


#40

Guava sa for siden:

Jeg har kjørt bil i over 25 land. Jeg er ikke særlig glad i å kjøre bil og er ganske pinglete på mange måter.
Å kjøre bil i store byer i USA er mindre skremmende for meg enn å rote meg vekk i trafikken i Oslo. Jeg hadde ikke kjørt i uansett. Bucuresti hadde vært utelukket annet enn kanskje på nattestid. Kairo hadde vært helt utelukket uansett tid på døgnet.


#41

amo sa for siden:

Dette er jeg god på.:knegg:

#42

Esme sa for siden:

Jeg har kjørt bil i LA, Milano, London og endel ellers rundt om i Europa. Og ikke noe sted er det verre enn å kjøre i Trondheim. Dersom man klarer å gjøre en venstresving i Prinsenkrysset når trafikklysene ikke funker kan man kjøre overalt.

De stedene jeg kanskje hadde hatt betenkning med å kjøre er steder som Calcutta og Manila som i praksis ikke har trafikkregler.


#43

Miss Norway sa for siden:

Nei, det kan de ikke! :skuffet: Det går SÅ treigt i Bergen, det er jo ingen som gidder å holde fartsgrensen jo! *lei av å ligge i 70 km/t langs Nordåsvannet*

#44

gurgle sa for siden:

:knegg:

Dere er nok to helt forskjellige sjåfører. :knegg: Selv er jeg vant til å kjøre i Oslo, og er nok ganske aggressiv i trafikken. Har blitt bedre etter jeg fikk barn da. :cool:


#45

Jenna sa for siden:

Bodde et år i England på begynnelsen av 90-tallet og kjørte daglig. Det gikk veldig greit. Bare tilvenningsfasen som var en liten utfordring. Var verre å komme hjem og måtte kjøre på "norsk" siden igjen. Har kjørt noe ellers i utlandet, men det er i hovedsak sambo som kjører når vi er på ferie. Tror ikke jeg hadde hatt problemer med det men han melderseg frivilling så da gidder ikke jeg å krangle om det. Måtte kjøre litt inne på flyplassen i Nice i juni da sambo plutselig fikk telefon fra jobben og MÅTTE fikse noe via pc'en der og da. Det som var verst da var å venne seg til bilen. Pleier ikke å bli stresset i trafikken så jeg tror ikke det ville vært noe stort problem å kjøre i utlandet.


#46

Candy Darling sa for siden:

Jeg dulter på Missa og gurgle. :miljøskadd:


#47

Palmen sa for siden:

Jeg kjorer hvor som helst. Ble plutselig (mannen hadde glemt forerkort) sjåfor denne uken i Irland. Var overrasket over hvor greit det gikk å kjore på "feil" side av veien"


#48

Pamina sa for siden:

Jeg kjører i England og i andre land, hadde kanskje ikke ønsket å kjøre i Roma og Paris og andre vanvittige storbyer, men utover det kan jeg gjerne kjøre hvor som helst.


#49

Vimsen sa for siden:

Det kommer vel an på hvor du vil ende opp det.


#50

Vimsen sa for siden:

Jeg kjører hvor som helst og er en rasende sjåfør.


#51

Frantzen sa for siden:

Rasende god eller for det meste sinna?

:knegg:


#52

Vimsen sa for siden:

:stolt:



#54

Elin sa for siden:

Ja selwsagt kjorer jeg bil i utlandet. Hadde jeg ikke gjort det, hadde jeg heller ikke sett vitsen med aa ha forerkort. Jeg kjorer overalt om det trengs. Spiller ingen rolle hvor eller naar.


#55

Frantzen sa for siden:

www.swindonweb.com/life/lifemagi0.htm

For de modige :nemlig: (ikke nok med at det er mange rundkjøringer men i midten er kjøreretningen omvendt av det den pleier å være)
[CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER]


#56

pippimamma sa for siden:

Jeg liker å kjøre bil og kjører selvfølgelig i utlandet også. :ja:


#57

safran sa for siden:

Ring 3 er jo motorvei. Bare å ligge i høyre felt om du er usikker. Det er myyyye verre å kjøre i sentrum.

Omtrent som vestlandet, jo! :hyper:

:knegg:

:skremt:


#58

Michayla sa for siden:

Jeg har kjørt i Texas og Louisiana, men likte det ikke og gjorde det KUN når jeg måtte ha noe i butikken og gubben ikke gadd. (han tok lappen i statene)

Ellers kjører jeg i Sverige i strekningen Moss-Svinesund, :knegg:

Jeg hater storbyer og trafikkmaskiner.

Jeg liker ikke å kjøre der det er høy fart og mange biler, uoversiktlig som Oslo blandt annet er.

Så på langturer og ukjente steder kjører gubben.


#59

MsM sa for siden:

Ja da. Kjører nesten alltid når vi er i England. Enten leiebil eller egen bil.


#60

Gaia sa for siden:

Jeg kjører bil overalt. Paris og Roma er helt OK byer å kjøre i, man må bare kjøre som en infødt - offensivt. Det verste stedet jeg har kjørt var på en landevei i Zambia etter mørkets frembrudd. To jenter alene på veien midt på "natten" (dvs. etter klokken 19) var temmelig utrygt. Vi kjørte venstrekjørt i hundre på en grusvei uten gatelys for å rekke frem til overnattingsstedet vårt og fikk skikkelig kjeft av verten da vi kom frem, siden det bare noen var uker siden en bil med turister hadde blitt overfalt av landeveisrøvere og de i bilen hadde blitt strippet helt, bakbundet og forlatt alene i bushen.

Mannen er også ganske råtass bak rattet, men han ble frakjørt av rutebussen på Mauritsius på en landevei av typen "hvis du møter en bil som kjører like fort så dør du". Da var jeg litt redd.


#61

Magica sa for siden:

Jeg kjører også bil i utlandet. :)

Har kjørt i Irland og det gikk bra, litt svimmel i rundkjøringer hvor man kjørte omvendt vei fra her i Norge. ;)

Har kjørt i Latvia, der er de crazy og har mye grusvei osv. Og motorveiene var helt sinnsyke, de kjørte grisefort og det var syklister der i tillegg til plutselige lyskryss, avkjøringer både fra høyre og venstre felt osv.

Har også kjørt i Spania flere ganger. Og jada, kjører i Oslo og. :)


#62

amo sa for siden:

Gaia! Nett det opplevde en venninne av meg også. Fikk skikklig med kjeft for å ha kjørt etter kl.1900. Der er det mørkt, sklikklig mørkt etter kl.1900. Ikke noe gatelys der, nei.


#63

Gaia sa for siden:

Når man kommer fra trygge Norge så er det ikke så lett å skjønne hvor farlig det faktisk kan være å bevege seg rundt i bushen i Afrika etter mørkets frembrudd når man er ung, hvit kvinne. Jeg tror nok sinne delvis kom av at verten også var ganske redd, siden vi ankom nesten halvannen time senere enn vi hadde varslet, fordi vi kjørte feil.

Og det er mørkt der om natten. Veldig, veldig mørkt. Jeg syns det var eksotisk og sjarmerende og ikke skummelt i det hele tatt. Så dum og naiv kan man være når man er 20 år. Heldigvis hadde jeg nok vett til å kjøre fort, men det var hovedsaklig fordi jeg var sulten og lei av å kjøre. :knegg: I ettertid gikk det opp en del lys for meg, og nå skjønner jeg at dette nok var en av de mest skumle kjøreopplevelsene jeg har hatt.


#64

Divine sa for siden:

Jeg har akurat kommet hjem fra ferie i Irland hvor jeg kjørte 368 mil til sammen, så ja, jeg kjører i utlandet. Er faktisk stolt over at jeg også takler venstrekjøring, for det trodde jeg aldri ville skje. Men jeg ville ikke kjørt i London, Paris e.l. Jeg hørte om et kryss i London hvor ikke-vante sjåfører kunne stå opptil en halv time før de kom seg inn i krysset. Så ellers takk. :grøsser:


#65

Che sa for siden:

Vi kjører begge i storbyer, men det er en kjennsgjerning at mor er flinkest til å lese kart.


#66

Frantzen sa for siden:

Kult :riktig:


#67

Trois sa for siden:

Ja jeg kjører bil i utlandet. I sommer har jeg kjørt i Sverige, Danmark, Tyskland, Østerike, Italia, Frankrike og Luxemburg.
Mannen og jeg byttet på å kjøre tilsammen 650 mil.


#68

Elin sa for siden:

Finnes det ikke Oslo-folk i Bergen?:confused:


#69

Strå sa for siden:

Begge vi kjører i "utlandet". Værst var det å ha med egen bil til England. Det var greit å kjøre på feil side, men rattet var plassert slik at man mister litt oversikten. Og så var det den gangen jeg var på tur ned avkjøringa fra en motorvei, det var skummelt det :sjokk:


#70

Dixie Diner sa for siden:

Nei jeg er skikkelig pingle på det der. Jeg kan godt kjøre herfra til feks. Kristiansand, men jeg kjører IKKE i Oslo eller andre storbyer jeg ikke er kjent i. Stavanger går jo greit siden jeg er oppvokst der og har kjørt der mange ganger. Liker å kjøre, men mannen min får ta seg av "fremmedkjøringen", da han ikke har noen som helst problemer med det. Han skal kjøre i Italia når vi reiser nå om en uke. Jeg tør ikke.


#71

Vanilja sa for siden:

Det har jeg ikke sagt.
Trekker tilbake bergensere. Folk i Bergen kan å kjøre bil. ;)


#72

Vanilja sa for siden:

:knegg: Synes det er så stressende å kjøre i Oslo. De tuter om stopper jeg på gult, tuter om jeg holder vikeplikten min eller finner på senke farten litt.
Og så kommer det trikker også jo. :nemlig:

På motorveien blir jeg kjørt forbi uansett. Og jeg er ingen sinker i trafikken. Liker ikke sinkere selv. :o Men inne i Oslo er det tryggere at jeg har lavere fart og ovesikt enn omvendt. Mens i Bergen gikk alt så smooth. :knegg:


#73

carolin sa for siden:

Jeg synes det er omvendt. Det er en drøm å kjøre på østlandet. Bergensere er generelt sett alt for utålmodige bak rattet.

Ellers så kjører vi begge to når vi er i utlandet.


#74

Manga sa for siden:

Jeg kjører hvor som helst. Og mannen foretrekker at jeg kjører i de største byene.


#75

Blånn sa for siden:

Ja, jeg kjører bil i utlandet hvis det er aktuelt. Jeg kjørte f.eks. i Addis Abeba i Etiopia med 2 mnd. gammel sertifikat. Fikk beskjed av mamma om at hadde jeg lappen kunne jeg kjøre. Eneste regler der var: 1. Den største bilen vinner alltid. 2. Ikke se på trafikkpolitimenn når det nærmer seg lunsj, du vil mest sannsynlig måtte finansiere lunsjen. Ellers har jeg blant annet kjørt i Nairobi (det var skummelt, de har jo venstrekjøring - smalt hånda i vinduet noen ganger i forsøk på å finne girspaken), i Paris og på autobahn.

En av grunnene til at jeg ofte kjører er at mannen er en bedre kartleser enn meg. Jeg pleier å miste tråden. Han leser kart, jeg kjører!


#76

Maverick sa for siden:

Jeg har aldri hatt muligheten til å kjøre i utlandet. :snurt: Tok lappen litt sent. :rødme:

Ellers kjører jeg gjerne hvor som helst. Jeg elsker å kjøre bil, og kan finne på å kjøre rundt omkring i sentrum for å lære meg veiene og stilen. :miljøsvin:


#77

Macky sa for siden:

Jeg kjører når jeg er i Usa iom at jeg har det amerikanske førerkortet, og at da jeg bodde der kjørte jeg mye.

Jeg har også kjørt da jeg var på besøk hos broren min på New Zealand, men det var skummelt for der kjører de jo på "feil" side av veien!


#78

gurgle sa for siden:

Må'kke stoppe på gult! :nono:


#79

Candy Darling sa for siden:

Vanilja, det var sikkert meg. Unnsjyll. :sorry:


#80

Estrella sa for siden:

Ja, kjører i Spania. Malaga. De som har vært her nede vet hvordan disse gærningene kjører. :himle: Kjørte senest i dag. :glis:

Mannen kjører også foressten i utlandet, her i Spania. :)



#82

Pelen sa for siden:

Ja, vi kjører begge bil i utlandet. Som regel er det kun han som står som fører når vi er i utlandet og leier bil, men jeg har kjørt bil i land som Italia, Frankrike, Tyskland osv. Også i storbyer. Det gjør meg faktisk ikke noe. Men jeg har mange mil bak rattet.


#83

safran sa for siden:

:knegg:

Jeg er nok som deg.

:haha:

Jeg tuter sjelden når jeg kjører. Det blir som regel når noen ikke overholder vikeplikten og jeg må stoppe for dem. Det er litt vanskelig å finne tuta sånn når man må konsentrere seg om å styre unna.

Men man stopper da ikke på gult lys om farten er tilstrekkelig for å kunne passere. Da er det lett å få en i ræva.


#84

MissS sa for siden:

Ja, kjører stortsett hvor som helst. Har bodd i USA og Australia og kjørte der. Kjøpte et vrak som jeg solgte med fortjeneste :knegg: Ellers kjører jeg i Sverige, Danmark, Tyskland osv.


#85

annemede sa for siden:

Ja jeg har kjørt bil i utlandet, hvorfor ikke?


#86

annemede sa for siden:

Det er jo 70 km/t langs Nordåsvannet. Utover mot Bønes. Eller mener du motorveien kanskje?
Jeg har forresten kjørt bil i Dubai, kun en kort tur da, men allikevel. Ellers er jeg den beste kartleseren i familien, eller ihvertfall den beste skiltleseren. langsynt


#87

dharma sa for siden:

Jeg kjører ikke i utlandet, egentlig like greit for mannen min vil helst kjøre selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.