Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blood Diamond

#1

Jinx sa for siden:

Fikk aldri sett den på kino så har sett den på dvd nå, herlighet for en sterk film. Hjalp ikke at mannen spurte om den diamantringen jeg akkurat har fått av han, var like fin nå..... :(


#2

maribo sa for siden:

Filmen var veldig bra den, ja - så den på kino her i vinter.
Eneste jeg sliter med er avslutningene på de aller aller fleste amerikanske filmene...


#3

Jinx sa for siden:

sant, den ødela litt av filmen. Men det er ikke avslutninga jeg husker for å si det sånn....


#4

Senna sa for siden:

Har også nettopp sett den på Dvd. En meget sterk film ja, og mannen regner med at det ikke står diamanter på ønskelisten fremover.


#5

maribo sa for siden:

Resten av filmen var veldig intens og bra, ja - var nesten sliten og uvel etter filmen...


#6

lil'c sa for siden:

Jeg synes også den var bra ja, veldig sterk, jeg så den på dvd nå i vinter.


#7

IOA sa for siden:

Jeg har ikke fått sett den enda, men har veldig lyst.

Derimot har jeg vært i Sierra Leone og sett enorme områder der folk graver etter diamanter. Ikke noe lystig syn det heller.


#8

Nelly Nickers sa for siden:

Og så må jeg bare legge til at jeg synes Leonardo di Caprio er en kjempeflink skuespiller. Ikke kjekk eller sexy, men rett og slett dritflink i alle filmer han har spilt i. Han kan jo tolke alle slags roller (i motsetning til f.eks Julia Roberts og Hugh Grant).


#9

Maverick sa for siden:

Har den i hylla, og har ikke sett den ennå. Holder på å kvinne meg opp. Heldigvis har jeg alltid vært klar på at jeg ikke vil ha diamanter, noe jeg har arvet etter min far bl.a., så den klumpen i magen slipper jeg ihvertfall.

Hvordan pokker'n Bjørklund kan reklamere med at "ingenting sier kjærlighet som diamanter" er utenfor min fatteevne. (Var det Bjørklund? En av de store, ihvertfall.)


#10

him sa for siden:

Nei, nei, den filmen synes jeg var helt ulogisk og ikke hang på greip i det hele tatt. (En helt annen ting er at det peker på problemer i forhold til etisk handel, og det er helt klart et problem.)


#11

Arona sa for siden:

Enig. Overraskende nok har barnestjernen utviklet seg utrolig bra. Alltid likt han. Og filmen var sterk og absolutt verdt pengene. :ja:


#12

Sitron sa for siden:

Har akkurat sett den. DiCaprio var ganske god i den filmen. Den åpnet veldig sterkt, men jeg syns den på en god måte satte fokuset på mye av de afrikanske landenes "ubehageligheter".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.