Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gi meg forslag på pubrunde i Oslo

#1

Pelen sa for siden:

Vi skal starte fra t-banestasjon og ta en matpause i området rundt Vulkan og så kan vi gå videre etter det. 3-5 steder. Er det noen som har forslag på hvor man kan gå? Gjerne litt variasjon med brune og morderne steder og gjerne på Oslo øst.

Hvor ligger Harry Holes pub nå igjen?


#2

Tallulah sa for siden:

Det er Schrøder på St. Hanshaugen. Skal dere på "Gid så eksotisk det er på østkanten, og så gøy med brune puber, dere!"-tur, eller er det oppegående folk som er interessert i hyggelige steder?


#3

Nina sa for siden:

Harry Holes pub heter Schrøder og ligger på St. Hans Haugen i Waldemar Thransesgate. Rett ved krysset Ullevålsveien/Waldemar Thransesgate.


#4

Kirsebær sa for siden:

Det var det første jeg lurte på også. :knegg:


#5

Pelen sa for siden:

:fnise:

Det er flere folk fra utenfor Oslo som kommer hit og de kjenner ca Karl Johan og området rundt. Vi vil til steder der vi ikke har vært og det skal primært være hyggelige steder, men gjerne med muligheter til å se ting mellom stedene, f.eks. gå langs med Akerselva underveis og se litt av Oslo. Litt variasjon på stedene hadde vært hyggelig.


#6

Tallulah sa for siden:

Oki, å vise folk mer av byen enn Karl Johan er jeg helt for. Om dere starter på f.eks. Schrøder og tar en øl er det lett å gå ned til Vulkan/Mathallen for mat. Derifra kan man gå over elva og til den italienske coctailbaren Bettola. De har utrolig stilig sekstitallsinteriør. Derifra kan man gå oppover løkka og f.eks. innom Aku Aku og Grünerløkka Bryghus og Bar Boca.


#7

Pelen sa for siden:

Takk! Da har jeg lagt inn det i kart og det ser veldig greit ut!


#8

Tallulah sa for siden:

Om man vil videre fra Bar Boca anbefaler jeg Pauls Boutique på Kiellands plass.


#9

Pelen sa for siden:

Da er vi straks på vei!


#10

Varta sa for siden:

Jeg liker Gaasa og Crow Bar og Grünerløkka Bryghus. Men så liker jeg best sånn mikrobryggerihipsterøl, da. De har forøvrig masse godt mikrobrygg på Mathallen også.

Har ikke Brewdog-puben nettopp åpnet, forresten?

Vil du ha brunere steder er vel Kro Rendezvous (aka Renna) på Sinsen en av de svært få som er igjen. Den er nærmest snusbrun.


#11

Tallulah sa for siden:

Man vil ikke på Renna, selv ikke i sosialantropologisk øyemed. ::niks: Gaasa er fin, vi ender nesten alltid der om vi vil ha litt avveksling fra Teddys.


#12

Pelen sa for siden:

Vi har hatt en fantastisk hyggelig kveld! Vi fulgte forslagene i begynnelsen men i slutten stoppet vi litt her og der langs med veien og havnet på Blå (der jeg bare har vært på vinteren) og Schous bryggeri. Alle var meget fornøyde og spesielt D dom ikke kom dra apell og som stort sett bare hadd sett området mellom Aker brygge og Jernbanetorget. Jeg var den eneste fra Oslo vest, bare for å ha sagt det.

Takk for hjelpen, de trodd jeg hadd planlagt dette lenge. :D


#13

Fløyel sa for siden:

Jeg har også vært på Blå i dag Pelen! Vi startet å gå fra Stillatorget og har vandret jevnt og trutt i hele dag, med jevnt påfyll av væske. Det var veldig mye faddere med ferske studenter ute i dag. Fantastisk dag langs Akerselva. :hjerter:


#14

Pelen sa for siden:

Der ser man! Ja, fantastisk dag og mange ferske studenter!


#16

Pelen sa for siden:

Da skal vi ut og gå igjen i august. Det ble så vellykket sist så jeg har fått oppdraget igjen. Langs Akerselva et sted er målet. Hvor spiser vi? Hvilket steder stopper vi på for litt påfyll av drikke?


#17

Maverick sa for siden:

Jeg er faktisk dypt sjokkert over at ikke Teddy's i Brugata ble foreslått i første runde. :nemlig:

(Men for guds skyld, ikke spis der, og kanskje helst ikke drikk kaffe heller.)


#18

Maverick sa for siden:

Og jeg har vært MASSE på Renna. :knegg:


#19

Tjorven sa for siden:

Siden sist gang har det jo skjedd masse i Torggata. Kanskje det passer å spise på Taco Republica (bord til mange må bestilles)? Eller Ramen på Koie Ramen hvis man vil vise noe kult og nytt?

Derfra er jo veien svært kort til Crowbar og jeg synes Brygg i Storgata er verdt et besøk. Og så har du Himkok som er rangert som en av verdens beste barer (og døra dit finner man bare hvis man vet hva man ser etter ... og det i seg selv er jo litt eksotisk).


#20

Tallulah sa for siden:

Om dere vil starte litt lenger opp denne gangen: Mysterud bar på Sagene har godt ll og koselig stemning. Over elva på Torshov kan dere gå på Bruun-Larsen i Torshovgata, og videre ned til den nye gastropuben på Ringnes.


#21

Fløyel sa for siden:

Nå har jeg gått Akerselva noen runder siden sist og har begynt å leie guide fra Oslo, Osloguiden, de har en fantastisk guide som tar dere fra Nydalen med all dens historie og ned til Schous plass, der kan dere spise på f.eks Sudøst. Langs elven kan dere stoppe på Månefisken og Fyrhuset Kuba i Kubaparken.

[url]www.osloguide.no[/url] er firmaet jeg bruker og verdt hver krone.


#22

Kirsebær sa for siden:

Jeg også! :hyper:
For sånn 17 år siden eller så. :sjokk:


#23

Maverick sa for siden:

Øhja, det er like lenge siden jeg var der. :knegg:


#24

Candy Darling sa for siden:

Prinsens hage er jo også fin i solen, selv om det ikke akkurat er superhyggelig å traske i området. Da kan dere jo stikke innom Misfornøyelsesbaren også, den er jo et kunstverk i seg selv. Men ikke prøv dere på drinker. :knegg:

Jeg liker også Oslo mek, hvis ikke den var nevnt?


#25

Maverick sa for siden:

Prindsens Hage er faktisk ordentlig fin, synes jeg. :jupp: Synd Stargate er nedlagt, ellers ville jo den logiske ruta fra akerselva vært Stargate, Prindsens, Teddys. :nemlig:


#26

apan sa for siden:

Jeg liker veldig godt takterrassen på Pigalle (Olympen). Om det er aktuelt å ende der.


#27

Candy Darling sa for siden:

Det er vel ikke egentlig synd at Stargate er lagt ned i noe som helst univers, Mavs. :knegg:


#28

Maverick sa for siden:

Noen av oss har et par gode minner derfra faktisk. :glis:


#29

Maverick sa for siden:

Men det er vel mer på tross av, enn på grunn av, location. :knegg:


#30

Pelen sa for siden:

Jeg kan melde ifra at vi begynte på Teddys softbar der jeg fortalte historien om stedet. Deretter gikk vi videre til Kråka ser vi spiste litt veldig god snacks og hygget oss. Planen var å gå opp mot Mathallen. Vi hadde ikke bestilt bord ettersom set var flere som var syke så vi ble bare 8. Vi stoppet like så godt på Way Down South på veien og tok deres rett der alle retter var inkludert. Vi fikk et veldig greit bord ute. Barbeque på sitt beste i Norge. Vi fikk med tiden videre til Blå. På veien tilbake stoppet vi på et rosa sted langs Akerselva med karaoke innendørs (vi satt ute).

Nå har keg og en kollega arrangert dette to ganger og det har vært veldig vellykket. Takk foe veldig gode anbefalinger. Nå har ballen fått videre til to andre kollegaer.


#31

Tallulah sa for siden:

Så gøy at det har vært en suksess. Det var nok Syng dere var på.

Jeg er så glad for at Way Down South tok over de lokalene. Det har hvilt en forbannelse over det stedet, og alle restaurantene som har prøvd seg der har gått konk. Men tror det kan være perfekt for Way Down South som er veletablert fra før.


#32

Strå sa for siden:

Hereford Steakhouse gikk vel ikke konk, men flyttet til der New Orleans lå, eller tar jeg helt feil? Men ja, resten har jo ikke godt bra. Synd, for beliggenheten er knallbra.


#33

Pelen sa for siden:

Ja, Syng var det.

Enig angående beliggenhet.


#34

Tallulah sa for siden:

Var det Hereford som lå der? Jaja, det har vært så mange forskjellige jeg har gått helt i surr. De har nok ikke gått konk som i ekte konkurs alle sammen (det har jeg selvsagt ikke innsikt i), det var mer en figure of speach på at ingen har greid å få det til der og har vært nødt til å gi seg på ene eller andre måten.


#35

Candy Darling sa for siden:

Aha! Vi gikk rundt og lette etter Way down South her om dagen der det lå før, og kunne ikke skjønne hvordan de skulle klare å gå under. :knegg:


#36

Tallulah sa for siden:

Det er de som eier den kyllingsjappa som ligger der nå også.


#37

Strå sa for siden:

Å si det har ligget mange forskjellige der er i hvert fall ikke å ta hardt i, ingen av dem har vært der særlig lenge.

Jeg heier på Way Down South, jeg støtte på dem allerede da de lå i et pøb/klubb/småkonsertlokale i Hausmannsgate.


#38

Tallulah sa for siden:

Ja, de lå der Krøsset ligger nå. I Maridalsveien.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.