Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det beste tilbehøret til pulled pork

#1

Ruslebiffen sa for siden:

Hva serverer / har du som tilbehør til pulled pork? Jeg trenger inspirasjon! :)

(Vanligvis serverer jeg pulled pork i hjemmelagde pitabrød med coleslaw og en enkel grønn salat ved siden av.)


#2

Myria sa for siden:

Jeg serverer den vanligvis nesten som deg, i hamburgerbrød med coleslaw og salat.

Jeg har også servert med en maissalat (griller maiskolber og skjærer av maiskornene, smaker mye bedre enn hermetisk mais, og blander med avocado, fetaost, rødløk, koriander, sitronsaft, salt/pepper) og ovnsbakte søtpotetchips og det var veldig godt.


#3

Nera sa for siden:

Jeg synes det er godt med ovnsbakte potetbåter og cheddardressing til. :)


#4

Blåbær sa for siden:

Coleslaw, steikte søtpoteter, søtpotetmos, steikte poteter, bakte poteter, steikte maiskolber, i pitabrød, i hamburgerbrød, enkel salat og rømmebasert dressing (coleslaw uten grønnsakene), grilla tomater.


#5

Pappalille sa for siden:

Potetsuppe (med purre, søtpoteter, gulrøtter og diverse i) med kjøttet servert ved siden av.


#6

Odelia sa for siden:

Vi har ris til, og kidneybønner, løk, søtpaprika, sjampinjong og squash som er surret lett i panna med litt maldonsalt og krydder over (evt bytt ut/legg til bambusskudd, kikerter, chili, babymais, osv). Har også hatt baconsurrede dadler til, og lager enten sjy eller fløtesaus av kraften og serverer porken som ett kjøttstykke slik at man kan plukke den selv mens man spiser.


#7

løve70 sa for siden:

Jeg pleier også å ha enten hjemmelagde pitabrød eller hamburgerbrød, samt coleslaw. Alternativt oppkuttede passende grønnsaker og hvitløksdressing.


#8

Tallulah sa for siden:

Jeg er ikke så glad i coleslaw så vi pleier å ha grillede maiskolber og en ruccolasalat til. Jeg liker den mørke smaken til den søte BBQ-sausen. Slenger oppi det jeg har, men ruccola, agurk, muligens små cherrytomater, løk, hvitløk og litt god olivenolje og balsamico.



#10

Charlie sa for siden:

Søtpotetmos! Eller rotmos med litt blandings (gulrot, kålrot, potet, søtpotet - hvahardu)


#11

Ruslebiffen sa for siden:

Så mange gode tips, takk! :blomst: Holder meg til pitabrød (stor skuffelse i familien om de kuttes, hehe), men har fått mange idéer om variasjon i tilbehør.

Tenkte å servere det på storfamiliemiddag neste uke, så da trenger jeg også å lage en vegetarversjon av kjøttet. Har guglet litt, og ser at "jackfruit" (aner ikke hva det heter på norsk) er en god kjøtterstatning. Mon tro om jeg får tak i det i Trondheim? :gruble:


#12

Varta sa for siden:

Syltet rødløk! Det er veldig godt med noe søtt/syrlig som knaser ved siden av svinekjøttet. Dessuten uhyre kjapt å lage.


#13

Dragen sa for siden:

Du vet du kan stole på søkemotoren din når foreldreportalen kommer høyt på lista over treff, men altså - er det noen av dere som har en konkret oppskrift? :blafre:



#15

Tjorven sa for siden:

Det kan spises i tortillalefse med sylta rødløk og refried beans. Da gjerne med søtpotetfries til.



#17

Strutsen sa for siden:

Vi prøvde denne. Fantastisk gog enkel!


#18

Isolde sa for siden:

Steam buns og enkel kimchi. Eventuelt bare salat.
Hatting sine steam buns er helt ok.


#19

liefje sa for siden:

Fant tråden ved googling. Valgte å servere med denne maissalateb og må virkelig skryte for det var en perfekt kombo og veldig godt. Ny favoritt hos oss. Takk


#20

Myria sa for siden:

Så bra. :jupp:


#21

Luftslottet sa for siden:

Ungenes favoritt:
Pulled pork i sticky buns med revne gulrøtter og oppskåret vårløk til. Jeg hadde hoisinsaus på mitt kjøtt, men de andre droppet det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.