Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gelésukker



#3

Hyacinth sa for siden:

Høh? :undrer:


#4

Nextlife sa for siden:

Pektinpulver i pose. :knegg:


#5

Hyacinth sa for siden:

Åja, pose-pektin. :knegg: Trodde det var et avva kjemi-ord.

Men nøyaktig hvordan bruker jeg det da?


#6

Nextlife sa for siden:

mengde ifht saft står på posen, og gjerne fremgangsmåte også, men så vidt jeg husker fra rosegeleèn min så kokte jeg saft med sukker, hadde i pektin og lot koke et par minutter.


#7

Hyacinth sa for siden:

Takk!


#8

Observatøren sa for siden:

Hun mener ikke syltesukker? Det fant jeg ihvertfall på rema.


#9

Hyacinth sa for siden:

Nei, mener noe som heter gelesukker. Det finnes. Bare ikke i butikker i Stavanger. :mumle:


#10

Nabbe sa for siden:

De hadde det her før også, det er fra Dansukker, jeg kjøpte en del i Danmark i fjor. Trodde de hadde slutta med det i Norge, jeg.


#11

Malama sa for siden:

Aldri sett eller hørt om. Jeg har plukket nok umodne bær innimellom til at jeg satser på pektinet i bæra mine denne helga også, men det sto pektin i hylla sammen med sukker og frysepulver og sånn i butikken så jeg. Det kan nok funke :)


#12

Hyacinth sa for siden:

Haha! Jeg brukte pektin på pose. Og det ble en tykk og klumpete rødgrød med fløde... :haha:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.