Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vinterjakke til andreklassing, gutt

#1

millact sa for siden:

Jada, enda en stund til vinter, men i dag er det høstlig ute og jeg begynner å få oversikt over hva vi trenger å få i hus.

Yngste trenger en vinterjakke. Synes Pop sine er blitt for dyre, tunge er de og. I fjor hadde han en fra H&M. Fornøyd med den, men usikker på om årets farger vil falle i smak. Han likte ikke fargen på den fra KappAhl i år. Bør være vand- og vindtett.

Noen som har sett noen fine til grei pris?


#2

Trixie sa for siden:

Vi kjøpte i fjor på Name it, grønn og blå, han var veldig fornøyd, håper den passer til høsten. de andre har hhv Bergans (kjøpt på tilbud på komplettfritid) og Isbjørn, veldig fornøyd med begge to, men de er jo forholdvis dyre da om man ikke kommer over tilbud.


#3

millact sa for siden:

Kommer neppe over tilbud. Har hatt Isbjørn dress, men synes i grunnen den var stiv og ikke så veldig mye bedre enn andre, rimeligere ting.

Holdt Name it seg vanntett?


#4

polarjenta sa for siden:

Min har hatt fra HH de siste par årene, og jeg har vært fornøyd. Litt usikker på pris, men en plass mellom 5 og 700 kanskje.


#5

millact sa for siden:

Hvordan er de i størrelsen? Normale? Ser Sportmann har fått inn en fin en til 899,- men føler jeg må prøve i butikk rett og slett. XXL får vel også inn.




#8

Skjevo sa for siden:

Didriksons er veldig ok jakker å vokse i. Gutten min fikk jakke i str 150 da han var 140 cm og tynn som en spiker. Jakken sitter flott på. :riktig: Tror 130 blir bra for gutten din.


#9

millact sa for siden:

Takk for tips! Får vise han den. Vet at eldste, jente, ønsket seg jentemodellen i fjor. Hun fikk en annen Didrikson i 170. Nå er hun 160 og den passer fortsatt. Så 130 er nok rett til yngste, ja.


#10

polarjenta sa for siden:

Jeg husker ikke helt hvordan størrelse lillebror hadde, men jeg mener at de er sånn greit normale i størrelsen.


#11

Lyppa sa for siden:

Jeg synes Helly Hansen har fine guttejakker, selv om jeg ikke har sett på årets vinterjakker. Synes de er normale i str, ikke store i hvertfall.


#12

Niobe sa for siden:

Veldig fornøyd med både Reima og Didrikson. Yngste har Reimatec og eldste Didrikson, begge er veldig gode.


#13

polarjenta sa for siden:

Nei, store er de ikke.


#14

Chablis sa for siden:

Vi har vært fornøyde med det meste i grunn, Isjbørn, quicksilver, burton, reflex og helly hansen.


#15

Chablis sa for siden:

Jeg tipper han vil drukne i den.


#16

Niobe sa for siden:

Jeg er enig i det. Eldste passer fint sin i 130 og han er 135 cm nå.


#17

millact sa for siden:

Enig med dere.

Han har arvet en vinterjakke fra KappAhl i 128. Hadde håpet han kunne bruke den, men den ble som kjole på ham. Får vente og se hva som kommer i butikk. Håper nå det blir svært så lenge til vi trenger den.

Han har to Skogstad jakker også som passer, vinterjakker, men ikke tykke, så de kan fint brukes en god stund til kulden kommer.


#18

millact sa for siden:

Dytter oppe denne. Jeg kunne godt tenke meg noe som har litt farger, men samtidig ikke skrikende mønster. Finnes det uten at jeg må betale en formue?


#19

Kiwi sa for siden:

Har du sett på Name it?


#20

Bluen sa for siden:

Jeg har kjøpt på Obs til 299. Fine, klare farger - brede striper i grønt og to blåtoner. Han hadde tilsvarende i fjor, og den holdt fint gjennom en litt mild vinter.


#21

Chablis sa for siden:

Boardshop har tilbud på en i rødt og blått nå,til 500.
Tror den er fra quicksilver.


#22

millact sa for siden:

Ja, bare mørkeblått her i byen. Nettbutikken hadde også lite.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.