Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vis meg ei kul og stilig skalljakke til femteklassejente!

#1

My sa for siden:

Eldstejenta trenger ny allværsjakke/skalljakke, og jeg har problemer med å finne noen fine under 1000-lappen. Synes Bergans og Norrøna har veldig fine jakker, men det er litt i overkant prismessig akkurat nå.

Hun vil gjerne ha ei som er i litt friske farger, men helst ikke rosa/lilla. Hun er veldig glad i blått og grønt i alle nyanser. Den må være vanntett, og robust nok til å brukes på ordentlig fjelltur.

Finnes det håp? Noen som har sett noen fine på nett eller i butikk?


#2

Charlie sa for siden:

Vi har en fra Stormberg som barnet ikke ville ha først, men er veldig fornøyd med nå.


#3

løve70 sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med Bergans Ervik som vi kjøpte nå i sommer. Fine farger, lett og god jakke. Du får den nå på tilbud på Komplettfritid til 1080 :)


#4

Bluen sa for siden:

Liv har fått denne (selvsagt innkjøpt av faren, jeg ville aldri, aldri ha kjøpt ei så dyr jakke :knegg: ). Mener han sa den kostet 800 på salg - 900 her hos Intersport, men utplukket på størrelser. Den er fin, synes jeg. Bergans Folven - påstått å være vanntett, vindtett og pustende.


#5

Stompa sa for siden:

Vi kjøpte mørk blå på Stormberg i helga, men det var damestørrelse da. Så ikke på barnemodellene, men ofte går de vel i samme fargene.


#6

My sa for siden:

Vil gjerne se jakker av andre merker enn Bergans og Norrøna også, og gjerne noen som koster under 1000 kr, hvis det finnes! Men den Bergans-jakka med lommene har jeg også sett på, den kan være aktuell, selv om den er litt kjedelig i fargen. Stormber har et par som kan være aktuelle. Men skal den koste 999 kr så må hun elske den, ikke bare synes at den er grei nok.



#8

Sol sa for siden:

Jeg kan på det varmeste anbefale North Face Resolve jacket. Jeg har en gul du kunne arvet, men jeg tror kanskje jenta di er for stor. Den er str M. Jentene mine har L og har hatt det siden i fjor vår. De er nå rundt 150 cm og kan bruke de en god stund til. Vi bruker dem hele året og er veldig fornøyd. Her er en kul farge til god pris:
www.outnorth.no/the-north-face/girl-s-resolve-reflective-jacket#JaidenGreen


#9

Che sa for siden:

Jeg har kjøpt jakke fra reimatec til storebror på tilbud hos lekmer. Cdon.com har også barneklær

Han har ikke startet å bruke den ennå, men den virker veldig ok. Lett og god. Den var i alle fall på tilbud og kostet 500 og noe...normal pris er i overkant av en tusenlapp.

Den er jo farger hun liker - men kanskje veldig guttete?


#10

My sa for siden:

Den var kul Che! Neida, hun bryr seg ikke om at den er guttete, hun velger som regel guttemodellen når det er en av hver. Ser de har den bare i små størrelser, men det kan hende Reima har mer å by på, i andre nettbutikker. Skal sjekke litt der. Flere gode forslag her nå. :)


#11

Chablis sa for siden:

Reima har egen nettbutikk, kan jo hende du finner noe der.


#12

Che sa for siden:

Ikke hør på meg....Jeg trodde lekmer hadde 140 i alle fall.....




#15

My sa for siden:

Veldig ugrei ja. :knegg: fasongen var heller ikke noe særlig. Litt for "posete".


#16

Che sa for siden:

Ja, den ser nesten litt ut som tidlig-nittitallsjakke, faktisk....


#17

zinatara sa for siden:

Jeg kjøpte nettopp en veldig fin lyseblå fra skogstad til storesøster. Men kjøpte den på outleten deres i Stryn, så aner ikke om det er en modell de fortsatt har.


#18

millact sa for siden:

Min, som ikke liker rosa, valgte seg en veldig rosa fra Stormberg i vår. Kjøpt på XXL. Lurer på om den kostet 599. Finnes også i en veldig fin mellomblå.



#20

My sa for siden:

Er det den som heter Sirdalnes tro? Den ser fin ut! Jeg synes den rosa med gule glidelås er skikkelig knæsj og fin, men tviler på at jeg får henne til å gå med den. Men kan jo alltids håpe! :jupp: Allværsjakkeprodusentene ser ut til å være veldig glad i rosa og lilla, så livet er enklere for jenter som liker dette. Ofte skiller fasongen også, slik at jakkene i farger hun liker er bredere over skuldrene og smalner nedover, eller er vide og posete, i stedet for rette eller lett innsvinget. Ser den Sirdalnes finnes i blå ja, og den ser fin ut, men er blurra ut fordi den ikke finnes på lager. Mulig den finnes i butikken da, men det gikk ikke an å sjekke det fra nett. Spørs om vi får ta oss en tur på xxl. Der har de også den Bergansjakka med store lommer.

På Stormberg sine nettsider har de ei som heter Sirdal som ser ganske lik ut, men den finnes ikke i den samme blåfargen. Men den grønne der ser skarpere og finere ut enn den på xxl. Der ser grønnfargen litt kjedelig ut. Vanskelig med netthandel ja.

.


#21

Sol sa for siden:

Jeg legger inn bildet fra min egen link, jeg. Fin farge, smal fasong og fantastisk pris. (Ca 1000 kr normalt, tror jeg) - 347 kr + frakt.


#22

My sa for siden:

Ja, den ser heller ikke så dum ut Sol. Må sjekke litt. Er vanligvis ikke så glad i systemet med hetta inni kragen, så jeg må nok se den med hetta ut først, for å se hvordan det funker, hvordan stramme- og lukkesystemet er. Om hetta kan lukkes foran haka etc. Så jeg vil ikke kjøpe den fra nett.


#23

Sol sa for siden:

Jeg har tre hjemme, så jeg kan se om jeg ikke kan vise deg. :)
Vi har den alltid ute.



#25

millact sa for siden:

Tror ikke det er Sirdalnes vi har, lurer på om den bare heter Sirdal? Stormberg sin egen butikk hadde den blå, kjøpte den først, men så gikk hun altså for rosa. Godt fornøyd så langt.


#26

millact sa for siden:

Ser at mange av de litt eldre barna som sykler til skolen her, de er nok 6. klassinger og eldre, bruker HH jakker i blått/hvitt eller rødt/hvitt.


#27

millact sa for siden:

Jeg hadde tenkt å kjøpe den, men den var hakket for lite og hakket for trang til min lange jente.


#28

My sa for siden:

Det gjør de her også. Den "seilertypen". Det er ikke en slik jakke hun ønsker seg, hun vil ha mer "fjelltypen". Som de voksne Norrøna- og Bergansjakkene, helst. Hun er ikke så opptatt av hva de andre har.


#29

Anita72 sa for siden:

Stormberg har 30% på valgfri jakke i nettbutikken nå, dersom det var noen modeller som var aktuelle for jenta di.


#30

millact sa for siden:

Hvilken str må hun ha da? Jeg synes HH har mange andre fine også (som ikke er den som heter Salt), den som heter shelter. De er ikke så dyre. Vet de selges på sportmann og Obs.


#31

My sa for siden:

Det er shelter hun har nå, i str 10 år. Den er for liten, og utslitt (hull her og der). Jakka er for så vidt ok den, men den er litt barnslig og bumsete i fasongen. Skulle hatt en litt rettere og smalere modell. Vet ikke hvor høyt opp den går i størrelser heller, hun må nok ha 12 år. Men de har en som heter Bykle som ser fin ut, ligner litt på den North Face-jakka til Sol. Samme greia med hette i kragen, men det trenger ikke ha så mye å si, selv om jeg liker fast hette bedre, slik f.eks Bergans har. De har selvsagt ikke dristet seg utenfor rosa-/blå-fargeskalaen da. Så da blir det vel blå i tilfelle.

Takk for tips om tilbud hos Stormberg Anita! :riktig:


#32

My sa for siden:

Da endte jeg også opp med å kjøpe denne, den kostet 849 på XXL. Fin jakke, og jenta ble kjempefornøyd! :riktig:

#33

millact sa for siden:

Hvordan er den i størrelsen?


#34

polarjenta sa for siden:

Jeg blir imponert om My husker hvordan den er i størrelse 3 år senere:knegg:


#35

My sa for siden:

:knegg:

Det My derimot husker svært godt er at jentungen glemte denne jakka ute et sted, da den var relativt ny, og hun var på tur med skolen, og vi så den aldri igjen. :mumle:


#36

millact sa for siden:

Kjipt!


#37

millact sa for siden:

My husker sikkert om barnet var smalt eller bredt? Jakken ser smal ut.


#38

My sa for siden:

Barnet var smalt og jakka var smal. Tror det var normal str, dvs hun fikk den størrelsen hun brukte på den tida (12 år).


#39

Stellebord sa for siden:

Jeg bestilte nettopp Bergans Ervik til 499,- på XXL. Skulle kjøpe den i går til 1199, men det gjorde jeg heldigvis ikke.


#40

Stellebord sa for siden:

Nå så jeg at det var en gammel tråd som var dyttet opp. Jaja.


#41

My sa for siden:

Femteklassejenta i HI har snart blitt til ei åttendeklassejente, og trenger nok en gang skalljakke, så det er bare å la tipsene strømme på.


#42

Mei sa for siden:

Hvor fant du den? Ser den bare til full pris.


#43

millact sa for siden:

Min er jo like gammel og har en Didrikssons i S som jeg synes er for liten, men hun er ikke enig og liker den så godt. Kjøpt på regntøybutikk her, men har sett den på nettet også. Den er i alle fall to år gammel. Før det tror jeg hun hadde en fra Skogstad.


#44

millact sa for siden:

Er derfor jeg lurte......


#45

millact sa for siden:

Du må nok abonnere på tilbudene for å få den prisen.


#46

Chablis sa for siden:

Finner heller ikke ervik til 499.


#47

Stellebord sa for siden:

Oi, sorry, det var ikke Ervik, men en annen modell!


#48

Chablis sa for siden:

Skjønner, de har jeg sett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.