Hyacinth sa for siden:
Jeg er stadig på jakt etter oppskriften på verdens beste tabbouleh. Jeg spiste en som var aldeles fantasisk i sommer, og jeg kikket godt nedi skålen og prøvde å memorere. Den hadde lite bulgur, bare så man knapt merket det. Den var utrolig saftig og smakfull! Persille, mynte, sitron, olivenolje, salt og pepper(?) og tomater i ørsmå biter uten kjerne. Og kanskje agurk, husker ikke, men tror egentlig ikke det. Ikke løk. Tror ikke den hadde hvitløk. Spurte de som jobbet der og de ramset opp, men husker ikke alt nå.
Jeg kjøper persille på Internasjonalt Matsenter, der er det veldig billig og digre bunter. Mynte også. Men plukker man virkelig av ett og ett persilleblad av et halvt kilo persille? :tullerdu: Jeg gjør det ikke, men det er pyton med spisse stilker i salaten. Og den jeg spiste i sommer var kuttet ørsmått. Fatter ikke at de klarte å kutte tomatene så smått. Såvidt man kunne se at det var tomat.
Har du en variant å anbefale?
Jeg har lest denne med svært stor interesse:
www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/jul/17/how-to-make-perfect-tabbouleh
Her er også alt kuttet helt utrolig smått. Men det var det nærmeste jeg kom en oppskrift jeg likte. Jeg ser det ofte er vårløk i, det var det ikke i den jeg spiste. Men mengder av persille... Masse!
Jeg har brukt tomatkjernen, det ble mindre stress.