Pasta sa for siden:
Kan jeg lage gjærdeigen hjemme og deretter frakte den i bil? Det er ikke så langt, men jeg syns gjærdeig er så sårbar.
Det er foreløpig 16 grader og økende temperatur hvis det er av betydning for svaret.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Pasta sa for siden:
Kan jeg lage gjærdeigen hjemme og deretter frakte den i bil? Det er ikke så langt, men jeg syns gjærdeig er så sårbar.
Det er foreløpig 16 grader og økende temperatur hvis det er av betydning for svaret.
Syrinx sa for siden:
Jeg har gjort det, både med deig til forheving og utbakt til etterheving. Begge deler har gått helt problemfritt.
Pasta sa for siden:
Da tester jeg det ut! Blir mest praktisk.
Anne C sa for siden:
Bare gjør det. Kan ikke skjønne at det skal ha så stor innvirkning på sluttresultatet.
Pasta sa for siden:
Gikk bare bra!
Syrinx sa for siden:
Jeg har gjort dette på barselbesøk blant annet. Satt deig, bakt ut og satt i varm ovn når jeg kom hjem til besøket. Anbefales.
mkj sa for siden:
Akkurat hva jeg skulle spørre om. Skal stille med foccacia på hyttetur, tror jeg rører sammen på morgenen med bittelitt gjær og kaldt vann så kan den stekes når vi kommer på hytta på kvelden, bare etterheve litt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.