Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan du anbefale en restaurant/et utested i Tønsberg?

#1

LilleT sa for siden:

Ja, det lurer jeg på. Jeg som spør er i midten av 30-årene. ;)


#2

LilleT sa for siden:

Ingen?


#3

Storm sa for siden:

Jeg kan fraråde et par, men det er vel ikke helt det du er ute etter. :knegg: Synes jeg bare har vært på ganske dårlige spisesteder i Tønsberg. Ute-ute har jeg ikke vært i Tønsberg på mange år, så jeg vet ikke hva som er bra og dårlig. Om du ikke får noen gode svar her, kan jeg høre med broren min som har full oversikt.

Eller, forresten, det er en ok tapasbar nede ved brygga ihvertfall. Husker ikke hva den heter da.

Liten hjelp i meg, sorry.


#4

Gremli Skremli sa for siden:

Ja!! Når du står på toppen av torvet med ansiktet vendt mot vannet, ligger det en god indisk restaurant et stykke bort i gata til venstre. (Øvre Langgate)


#5

Elisabet sa for siden:

Jeg har dessverre ikke noe erfaring med uteverden/resturantverden her lenger. Bedre på lunchsteder. :D Det er vel Himmel & Hav som har tapasbuffe hver fredag og lørdag kveld. Hva slags type mat og hva slags sted er dere på jakt etter? Skulle jeg gått ut så hadde jeg sikkert havnet et sted langs brygga. Esmeralda, Harbour e.l.


#6

Elisabet sa for siden:

Først ble den stengt pga. dårlig hygiene og rotter, og etter den ble gjenåpnet så gikk de konkurs. Er litt i tvil om det er noe der akkurat nå.



#8

gullet sa for siden:

Baku heter tapasrestauranten, ligger nedenfor Lauritz ved fotgjengerfeltet i Nedre gate, nedenfor McDonald.

Den indiske det er snakk om har vel flyttet inn tvers over for Lauritz, der det de siste årene har vært gresk restaurant.

Det er et godt kjøkken på Måken, restauranten på Brygga Hotell, klassisk fransk meny tror jeg.

Langs brygga er det vel La Barca som har best mat.


#9

malena sa for siden:

Jeg overhørte en samtale mellom to jenter (25 år + -, hun ene skulle begynne å jobbe der) på en kafé i går, og de snakket om et sted hvor det bare er såå god mat, litt tapasretter og sånn.
Og når gullet sier Baku så tror jeg jammen det var den de snakket om (er ikke helt 100, da…).


#10

LilleT sa for siden:

Takk for tips, alle sammen! Jeg innser at de stedene dere anbefaler allerede er prøvd, så jeg er kanskje veldig bevandret i restaurantverdenen i Tønsberg, da ... :fnis: Baku var jeg på tidligere i sommer etter å ha fått det stedet anbefalt av flere. Vi fikk aldri testet maten der ettersom de glemte oss, og vi ikke hadde tid til å vente dobbelt så lenge.

Forøvrig synes jeg det er greit å slippe unna alle båtturistene, så Esmeralda og slike utgår da. Har likt meg på Maskinistenes hus de to gangene jeg har vært der, men har ikke truffet stedet på et tidspunkt med matservering ennå.

Jeg er nok litt sær, kanskje ...


#11

Harriet Vane sa for siden:

Jeg ville tatt turen til Engø gård, jeg. :luksusdyr:

Eller håndverkeren, som blir anbefalt av Art of Taste. Litt høy prisklasse, men jeg går heller sjelden ut og spiser og betaler skjorta. Hvis jeg ikke gjør det opplever jeg i 9 av 10 tilfeller at jeg lager bedre mat selv. :medfareforåhøresutsomselvgodklyse:


#12

Storm sa for siden:

Å ja, Engø Gård er fantastisk. Vi var der forrige helg. Men det er ikke akkurat i Tønsberg da. Vi synes forøvrig prisene der var blitt i overkant stive. På nivå med Bagatelle, og dermed et godt hakk over andre gode gourmetsteder som Le Canard, Annen Etage osv.


#13

Misteri sa for siden:

Vi var å spiste på Havariet på bursdagen til mannen. Nydelig mat og god betjening.

Etterpå gikk vi å danset litt på Harbour, der trives jeg best. Esmeralda liker ikke vi oss på og flere andre steder er det bare smått.


#14

LilleT sa for siden:

Tusen takk for tips! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.