Cauchy sa for siden:
Skreller man squashen før man lager suppe av den? Tar bort skallet, mener jeg.
Jeg skal lage denne:
trinesmatblogg.no/2011/08/01/squashsuppe-med-sprostekt-spekeskinke/
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Cauchy sa for siden:
Skreller man squashen før man lager suppe av den? Tar bort skallet, mener jeg.
Jeg skal lage denne:
trinesmatblogg.no/2011/08/01/squashsuppe-med-sprostekt-spekeskinke/
Misteri sa for siden:
Jeg ville gjort det. :nemlig:
Susse sa for siden:
Jeg bruker rotskreller og kutter bort de tykke grønne "senene" langsetter sidene og skreller grovt, gjør ikke noe om det er litt grønt igjen.
Turban Smukk sa for siden:
I oppskriften står det jo at den skal skrelles. Jeg ville ha gjort det siden den skal moses i suppe.
meisje sa for siden:
Jeg gjør ikke det
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.