Vi skal på farten hele dagen, og så lurer jeg på om jeg skal putte en kylling i ovnen nå, før vi drar, og så bare ha på varmen litt ekstra for å brune den mens potetene koker når vi kommer hjem?
Dette er FP, Polyanna. Det er ingen som vil svare før du dokumenterer at kyllingen har vært økologisk, frittgående og lykkelig på et gårdstun passe kortreist unna deg.
Men, det gikk strålende! 7 timer på 80 grader, en halvtimes oppfresing under grillen mens vi lagde rotmos, og så verdens møreste, deiligste kylling. :nam:
Virkelig?! Det var fint å høre! Takk for at du gjør faglig research for meg! :p
Jeg spiser kylling med blandet samvittighet, men det er en såpass viktig del av kostholdet vårt, spises av den småspiste, er en avveksling fra rødt kjøtt, som vi ikke vil ha for mye av, og i det hele taget. Så vi prøver å gjøre det så greit som mulig, i hvert fall.
Det er ganske greit å kunne svare minsten, som i dag dramatisk proklamerte "staakars kyllingen som måtte døøø!" at "denne kyllingen hadde det fint mens den levde.