Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strykejern: Bosch eller Philips?

#1

C3PO sa for siden:

Jeg er lei av krøllete sengetøy, så jeg tok frem det eldgamle strykejernet vårt fredag kveld, og satt i gang med et nytt sett jeg hadde kjøpt meg og vasket. Etter 1,5 time var sengetøyet mindre krøllete, men fortsatt ganske skrukkete.

Dampgenerator utgår pga. plass.

Nå har jeg kikket litt, og lurer på Bosch Sensixx DA50 eller Philips Azur Performer Plus (som ser ut til å være en ny type).

Er det noen som har noe innspill til meg? Jeg er ikke så veldig husmoderlig enn meg, men vil gjerne kunne stryke sengetøy, og selvfølgelig annet, slik at det blir rynkefritt. Mannen min stryker skjortene sine selv.


#2

mkj sa for siden:

Alle som stryker sengetøy er huslige altså. Det har jeg gjort EN gang. Det var før førstejenta ble født. Det aller første sengetøyet hun hadde var nystrøket.


#3

gullet sa for siden:

Jeg har et Braun strykejern som jeg er veldig fornøyd med.
(Der tredje på 30 år!)
Jeg stryker ikke sengetøy, men duker blir strøket før bruk(ikke så ofte siden det bare er til store lag), men nesten daglig bruker jeg strykejernet når jeg syr.
For meg er det viktig at jernet er passe tungt og at det har en god dampfunsjon som jeg kan slå av og på, og som jeg kan forsterke når jeg trenger det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.