Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Drageløperen - steike for en bok!!

#1

Left sa for siden:

Åh...utrolig fin fortelling, og nydelig skrevet. Den beste jeg har lest på lenge :D


#2

~TM~ sa for siden:

:) Ja, det er en meget fin bok!


#3

Kaija sa for siden:

Jeg har den liggende på skrivebordet nå. Mamma venter veldig på at jeg skal lese den, sånn at hun har noen å diskutere med. Foreløpig har jeg nok med HP. Må mote meg opp litt før jeg klarer å sette meg inn i noe nytt, tror jeg.


#4

Jessica sa for siden:

Jeg sto på venteliste på den på bibilioteket, men var midt i eksamensforberedelser da jeg skulle få låne. Hmmm..... kanskje jeg skal bestille den på haugenbok.no. Da får jeg lest den i ferien. Det har kommet en ny bok fra samme forfatter nå www.haugenbok.no/resverk.cfm?stipr=aktoer-0_53358-1_9&cid=173845

Ser bra ut den og.



#6

Inagh sa for siden:

Det er sjeldent jeg gråter etter å ha lest ei bok - men etter å ha lest ut Drakeløperen, gråt jeg som en unge, jeg var helt ødelagt.

"A thousand splendid Suns" av samme forfatter er også en strålende vakker bok.


#7

Java sa for siden:

Jeg er veldig enig, jeg leste den i sommer jeg også. Vakker, vakker, vakker!


#8

Stompa sa for siden:

Nå ble jeg nysgjerrig. Er den opprinnelig skrevet på engelsk, eller er de engelske utgavene også oversettelser?


#9

Jessica sa for siden:

Nå har jeg bestilt "Drageløperen" og "Tusen strålende soler" av Khaled Hosseini. Jeg gleder meg til å lese disse bøkene.


#10

Left sa for siden:

Gjett om det første jeg skal gjøre, er å kjøpe den nye han har kommet med også?
JA.


#11

Inagh sa for siden:

Jeg mener bøkene er skrevet på engelsk som originalspråk. Forfatteren bor i hvertfall i USA.


#12

Jenna sa for siden:

Både The Kite runner og A thousand splendid suns er begge fantastiske bøker. Er en stund siden jeg leste den første nå, men husker at jeg hadde store problemer med å legge den fra meg og jeg ble slukt av historien og driven i den. Det samme med den siste.


#13

Toffskij sa for siden:

Jeg synes The Kite Runner er litt ujevn, jeg, da. Barndomsskildringen av Amir og Hassan er helt fantastisk, noe av det beste og mest forferdelige jeg noen gang har lest, tror jeg. Men jeg stiller meg litt mer tvilende til resten av boka. Jeg synes ikke hovedpersonen er engasjerende nok, og kjøper ikke slutten helt heller.

: opposisjonell:


#14

Røverdatter sa for siden:

Jeg er enig med Tinetoff. Barndomsskildringen var fantastisk, resten var ikke fullt så bra. Men absolutt en bok det er verd å lese - jeg slet med å legge den i fra meg.


#15

Left sa for siden:

Jeg har ikke fått lest den ut enda - har kommet til bryllup. Så langt er den knallbra. :)


#16

Tuneland sa for siden:

Jeg er bare nødt til å få tak i den boka kjenner jeg. Jeg har nettopp lest ut "Tusen strålende soler" av samme forfatter, og den var kjempeflott, så forventningen til "Drageløperen" er stor.:D


#17

Frances sa for siden:

Bestilte boken i dag. Gleder meg til å lese den.


#18

Eria sa for siden:

Jeg holder på med den som lydbok i bilen, men det begynner å gå opp for meg at den fortjener mer enn det.


#19

emm sa for siden:

Jeg likte Drageløperen godt, men synes Tusen strålende soler var enda bedre. Les den også!


#20

Turte sa for siden:

Jeg gleder meg til Tusen strålende soler! :)


#21

Jessica sa for siden:

I dag fikk jeg begge bøkene. Starter med "Drageløperen". Håper bare jeg får mulighet til å lese litt innimellom her.... Litt mindre FP og mer lesing kanskje ;) Jeg gleder meg til å sette meg ned å lese.


#22

Ginger2 sa for siden:

Drageløperen sitter i meg enda, mange månder etter at jeg leste den ferdig. Leser nå Tusen strålende soler som jeg sparer for at den ikke skal bli så fort ferdig, men den går mot slutten den også. Den fenger meg ikke i like stor grad, men er veldig god leseropplevelse, den også...


#23

*HH* sa for siden:

Jeg leste ut Drageløperen i dag tidlig(startet med den på tirsdag), lenge siden jeg har grått så mye av en bok. Utrolig fin, gripende og tragisk. Kaster meg over Tusen strålende soler straks min kjære mor er ferdig med å lese den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.