Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør jeg med 900 g tint rips?

#1

Divine sa for siden:

Har tatt ut fjorårets rips fra fryseren, og trenger en enkel oppskrift på et eller annet. Trenger detaljer, ikke bare "lag syltetøy".

Det er fristende å bare spise med vaniljesaus, men kanskje ikke hele 900 gram ...


#2

Canisa sa for siden:

Lage ripsgele?



#4

Filifjonka sa for siden:

Spis dem med vaniljekrem (bland pisket krem og ferdig vaniljekrem) og marengs (kjøp en pose med ferdige eller lag selv).

Godt å bare røre med litt sukker og spise til brødskiver.


#5

Albertine sa for siden:

Lag råkrem! 1 pk kremfløte vispes og blandes med eggedosis av 2 egg og 2 ss sukker. Vidunderlig godt på rips! Og det du ikke spiser, lager du syltetøy av. Rør rips med sukker til det blir passe søtt (la noen bær være hele for syrlige overraskelser) og spis på skiva.


#6

Fluke sa for siden:

Smuldrepai

Redigert: Å sorry, så ikke det der med detaljene. Oppskrift må googles. (Jeg er fremdeles i senga, sykt bakfull, og har ikke oppskriften her. :flau: )


#7

celebelen sa for siden:

Det du ikke spiser med vaniljesaus, spiser du med krokanis. :jupp:



#9

Guava sa for siden:

Jeg hadde saftet dem. Rips duger best til saft.

Oppskrift finnes ved å google. Jeg googler når jeg safter. Ved så lite bær safter jeg gjennom klede.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.