Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ufrivillig hjertesmiley ...

#1

Pebbles sa for siden:

Hvor herlig er det ikke når du oppdager, i det du trykker på "send", at det snek seg med et rødt hjerte bak medlingen til perifer far-til-sønns-kamerat? :o


#2

007 sa for siden:

Kjempeherlig! Like herlig som når man med et uhell sender kyssesmiley til barnets kontaktlærer.


#3

emin sa for siden:

:lol:


#4

Pebbles sa for siden:

:rofl:


#5

gnuri sa for siden:

:knegg:


#6

Minerva sa for siden:

Det er så fælt. Jeg slang på tre hjerter til i egen melding til mannlig kollega for å liksom le det bort.... :flau: Han var heldigvis med på humoren og sendte meg slengkyss tilbake.


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg TROR ikke jeg har vært ute for det selv, men kan levende forestille meg at det er en herlig følelse ja. :humre:

Derimot har jeg fått en melding med kyssesmiley fra en som absolutt ikke mente det. Vet jo ikke om han oppdaget det selv, så jeg lot som ingenting.


#8

Inagh sa for siden:

:knegg:


#9

Einhyrningur sa for siden:

Herlig løsning. :knegg.


#10

Xian sa for siden:

Jeg fikk slengkyss-emoji fra nyskilt far av venninne av Ullungen. Rett etterpå kom det en melding om at den var utilsiktet. :knegg:


#11

-ea- sa for siden:

Hvis jeg først fikk en kysse- eller hjertesmiley fra noen så ville jeg synes det var dritkjipt om de sendte melding etterpå og liksom trakk den tilbake. :confused: :eek:

:knegg:


#12

gullet sa for siden:

Så lenge det bare er et hjerte er det greit blir straks litt verre når det er hete kjærlighetserklæringer. Heldigvis var jeg mottager og ikke avsender.


#13

Neket sa for siden:

Haha! Jeg har sendt kyssesmiley til nyskilt far-til-venn-av-barna.

Og "god natt, jeg elsker deg" til sjefen.

:lærer aldri:



#15

Milfrid sa for siden:

Jeg skiftet navn på svigerfar (nå ekssvigerfar, uten sammenheng forøvrig) i kontaktlista etter å ha sendt ham sms med "takk for en deilig start på dagen" (med passende smiley...) :rødme: Hvilke idioter gir sønnen samme navn som faren!?


#16

zinatara sa for siden:

Jeg fikk nylig en snap med et romantisk innhold som ikke var beregnet på meg. Regner med at det hadde noe med at kjæresten hans har et fornavn som begynner på samme som mitt navn.


#17

Mex sa for siden:

:grineler:


#18

My sa for siden:

:rofl: Denne tråden!


#19

Vianne Rocher sa for siden:

Hei! Ikke vær ufin da! #harsønnmedsammenavnsomfaren

Men fy så flaut :humre:


#20

Pebbles sa for siden:

Gådd!!


#21

Pøblis sa for siden:

:rofl: jeg sendte en gang en ganske rar sms til nextlife her inne hvor jeg skrev så mye som: Bli med, bli med, bli med!!! Den skulle til pøbelprinsessen som et ledd i en kampanje jeg kjørte for å få henne med meg på tur, og så gikk den til Nextlife istedet for. :flau: Men Dere andre overgår den på spektakulært vis, synes jeg. Spesielt milfrid. Men jeg hadde ikke følt meg spesielt schmart om jeg hadde sendt kyssesmiley til kontaktlæreren heller. :knegg:


#22

Ruslebiffen sa for siden:

Fantastisk tråd! :haha:

Jeg har ikke noe å bidra med. Tror jeg. :gruble:


#23

Acino sa for siden:

Jeg har sendt mail til sjefen til mannen med spørsmål om alt i fra hva vi skulle ha til middag til andre ting og så "selvsagt" slengt på både kyss og kos. Ble ganske rød i toppen når min egen mann ringte for å fortelle at sjefen hadde fått mail fra meg. Det måtte selvsagt sprees, om ikke selve mailen så iallfall hva som hadde skjedd. For ordens skyld har begge to korte navn med samme forbokstav. :knegg:


#24

sindrome sa for siden:

De som vil få både egne og sønnens meldinger? :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.