Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lånt bort Fitbit til sønn. Grmf

#1

banana sa for siden:

Han er 13 år og har helt uten videre 45 000 skritt på en dag. Ikke rart de ungene holder seg spreke. :mumle:


#2

ZaloMon sa for siden:

Hahaha, fantastisk :). Jeg gjorde det samme med dattera mi på 12.. jeg tror hun og venninnene har det mest i kjeften ;)


#3

Njulaif sa for siden:

HMF! Så utrolig ufint av ham. :knegg:


#4

Susse sa for siden:

Hahah, så herlig! Ingen av mine får låne skjønner jeg nå.


#5

Lyppa sa for siden:

WoW!


#6

ZaloMon sa for siden:

Du er sikker på at han har gått alle 45000 skrittene da :). Med en steglengde på 60cm, så snakker vi 27km :)


#7

Input sa for siden:

En viss feilmargin vil det jo alltid være, jeg må f.eks. ta av meg Fitbiten når jeg er i situasjoner der mange/mye skal applauderes, ellers blir tellinga helt på viddene.

Men det er ikke sikkert resultatet er så ekstremt langt unna sannheten. Jeg utstyrte 4,5-åringen min med skritteller en gang vi var på fjelltur. Der jeg hadde gått 17.000 skritt i løpet av dagen, hadde han gått nesten det dobbelte. Og det er jo ikke så rart, jeg går mest mulig rett fram, han går minst mulig rett fram og tar omveier, løper frem og tilbake mellom meg og spennende ting, klatrer opp og ned fordi det er gøy osv. Jeg har ofte tenkt at det hadde vært morsomt å utstyre ungen med skritteller en vanlig dag i barnehagen. :knegg:


#8

banana sa for siden:

Neida, noe slækk er det nok. Men det viser uansett hvorfor han er langt sprekere enn jeg. Min rekord er 34 000 skritt eller deromkring, og da hadde vi gått hele dagen. Ikke dagligdags, kan man trygt si.


#9

Kanina sa for siden:

Jeg pådro meg ca 8000 skritt i løpet av en tre timer lang forelesning! Mye av det må ha vært gestikulering. :flau:


#10

GinaK sa for siden:

Den dagen vi kjørte hjem fra ferie i sommer, 95,5 km så ble det registrert komisk mange skritt på skrittelleren på eldstemann sin mobil. Vi satt i bil i 12 timer så det ble lite skritt. :D


#11

Strå sa for siden:

En kjenning innen faget mitt ville nok enkelt pådratt seg såpass mange skritt i løpet av en forelesning, helt seriøst. :eek:


#12

Joika sa for siden:

Det er ca 7,5 time kontinuerlig gange når man har 45 000 skritt, sett at man går ca 6000 skritt per time. :jupp: Ekstremt mye.


#13

Joika sa for siden:

Fitbit er ikke så sensitiv. Fikk 1200 skritt den dagen jeg kjørte fra Bodø til Oslo. Ikke noe gratis der, med andre ord. ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.