Christa sa for siden:
Hva pleier dere ha i hjemmelagde vårruller? Og hvordan steker dere dem?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Christa sa for siden:
Hva pleier dere ha i hjemmelagde vårruller? Og hvordan steker dere dem?
Myria sa for siden:
Jeg har som oftest i kyllingfilet, chili, hvitløk, vårløk, ingefær, kinakål, glassnudler, paprika, gulrøtter, squash og frisk koriander. Alt finhakket eller strimles og stekes raskt før det blandes sammen. Jeg synes det er så mye god smak i ingrediensene at jeg ikke vil ha noe særlig krydder i tillegg, men jeg har ofte i litt søt chilisaus. Jeg friterer dem i 5 minutter. De kan også stekes i ovn, men jeg foretrekker fritering. Frys ned ustekte vårruller og så kan du steke dem rett fra frossen tilstand.
mammaugla sa for siden:
Jeg bruker denne oppskriften.
Señora sa for siden:
Jeg bruker som regel kjøttdeig, kål, løk, glassnudler og gulrot. Til krydder smaker jeg til med enten kylling tandoorikrydder eller hjemmelaget tacokrydder.
Jeg steker dem i olje i stekepanna, evt. på brett i ovnen, men de blir aller sprøest ved å steke dem i en god klunk olje. Legges på tørkepapir etter steking for avrenning.
Fibi sa for siden:
Kjøttdeig av svin eller kylling, strimlet kål, løk, paprika, gulrot og glassnudler. Smaker til med soyasaus og fish sauce. Friteres til de ser ferdige ut, og serveres med sweet chili saus.
Nå ble jeg sulten...
Vianne Rocher sa for siden:
Jeg bruker svinedeig, finhakket ingefær, hvitløk, chilli også river jeg gulrot og kål på mandolin, salt og pepper.
Også frityrsteker jeg dem i solsikkeolje og serverer dem med ris og sweetchillisaus. Det blir jo ikke spesielt sundt, og derfor har vi det ikke så ofte :knegg:.
Taien sa for siden:
Nå husker ikke jeg hva jeg har brukt i dem (lenge siden jeg lagde) men jeg stekte dem i ovnen. Jeg penslet dem GODT med olje, og stekte dem. De ble knasende sprø!
Karamell sa for siden:
jeg må lage vårruller igjen snart! :nemlig:
Taien sa for siden:
Det satt jeg også å tenkte på. Spørs om det ikke blir noen i morgen eller onsdag. :glis:
Frøydis sa for siden:
Kyllingfilet som jeg banker til kjøttdeig
Hodekål
Risnudler
Løk
Gulrot
Bønnespirer
Krydder og chilisaus
Charlie sa for siden:
Gulrot, kålrot, potet, og litt stekt kjøttdeig - litt sideflesk i terninger med i kjøttet ved steking. Lært av filippinsk dame (nei, ikke au-pair :snill: )
Filifjonka sa for siden:
Det hørtes jo ellers ut som en veldig fornorsket variant. :)
Isolde sa for siden:
Bruker stort sett versjoner av denne oppskriften : asiatenmat.no/index.php?option=com_content&view=article&id=109&Itemid=99
Taien sa for siden:
Den er noenlunde det samme som jeg selv har brukt!
Christa sa for siden:
Takk for tips og oppskrifter! Nå skal vi ha vårruller både en og to dager denne uken tror jeg. :nam:
Polyanna sa for siden:
Datteren min lager den fra matstart.no. De stekes i ovn og er veldig gode.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.