Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kino på Colosseum og påfølgende kino på Viktoria

#1

IzziCreo sa for siden:

Hadde dere tatt sjanse på å kjøpt billetter til ny forestilling på Viktoria til kl 17.30, når forrige film står oppført med start kl 15 på Colosseum. Film 1 varer i 2 t og 11 min (antakelig inkl rulletekst), og så er det minimum 10 min reklame (jeg mener vel strengt tatt at det nok er bortimot 15 min reklame, men Oslo Kino operer med 10 min når man spør ihvertfall). Det er vel gjengs for alle kinoene vil jeg tro, slik at det vil være det samme på Viktoria som Colosseum. Raskest er bane mellom Majorstuen og Nationaltheatret. Løping er uaktuelt :knegg:


#2

Skilpadda sa for siden:

Nei, det ville jeg ikke gjort. Filmen på Colosseum vil jo ikke være ferdig før bortimot halv, og så tar det et kvarter, sikkert, før du kommer deg ut av kinoen, bort til banen, venter på banen, tar banen til National og går derfra til Victoria.


#3

Input sa for siden:

Det tar jo bortimot 5-10 minutter å gå fra banen til Victoria også, gjør det ikke? Jeg hadde ikke gjort det, nei. Men jeg hadde aldri orket to kinoer på en dag heller. :knegg:


#4

veobra sa for siden:

Jeg kan ikke se at du rekker det. Det tar tid å komme seg ut fra kinoen og til t-banen. Bare det vil jeg regne tar nesten 10 minutter. Banen fra Majorstua til National bruker 3 minutter. Så skal du gå videre derfra.

Hvis du har plasser rett ved utgangen og går før rulleteksten?


#5

Tallulah sa for siden:

Hm. Du kan jo regne inn minst 10 minutter ekstra på Victoria da, med reklamen der også. Men tror det skal holde hardt altså. Om første film er ferdig tidligst kvart over 17 (dvs. at du hopper ut så snart rulleteksten begynner. Håper det ikke er en Marvelfilm, da, slik at det alltid kommer noe etter rulleteksten også. :humre: ), så kan du være på Majorstua fem på halv, på National halv, og på Victoria ti over halv. Om du går for det, husk billetter nær utgangen og på enden av raden så folk ikke blir sure. :heia:


#6

C3PO sa for siden:

Påstår Oslo kino at de kun opererer med 10 minutter reklame, altså? Det kan hende, men reklamen starter ikke før en god stund etter oppsatt tid, så jeg har sjeldent sett en film starte før tidligst 20 minutter etter oppsatt tid. Men kinoen bør kunne gi deg reell sluttid, da dette står på billettene.


#7

IzziCreo sa for siden:

Oppdatering :knegg: Med nøye tidsestimering fra flinke folk på Colosseum, så fant vi ut at dette ville gå bra! Og det hadde det, om ikke noe uforutsett hadde skjedd.

Ja, de opererer med 10 min reklame, men har de regnet med forfilmer da mon tro? Jeg tror ikke det. Jeg fortsetter nok å regne minst 15 minutter sånn for egen del.

Nope, ingen Marvel film - da hadde det jo ikke vært aktuelt å stikke tidlig, Tallulah :hyper:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.