Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Antipermanent?

#1

Pastill sa for siden:

Noen som har erfaringer å dele?

Jeg vurderer det STERKT. Sletter håret med tang hver gang jeg har vasket det og det er en smule stress... men ser ikke UT hvis jeg ikke gjør det.
Liker ikke håret mitt.

SOS


#2

cilen sa for siden:

Det sliter på håret på lik linje som vanlig permanent.
(det er jo permanentveske som blir gredd ut i håret).

Har aldri hatt det i håret selv, men tatt det på mange. Det blir ihvertfall slett, og slettetang sliter nok i lengden enda mer. Ihvertfall hvis du bruker den hever dag uansett. Sikkert lurt for deg å prøve!

(og hvis du trenger å bruke slettetang litt over etter du har tatt det, blit det sikkert mye enklere!)
Håper du bruker styling med varmebeskyttelse når du sletter håret ditt.:jupp:


#3

Pastill sa for siden:

Jeg har faktisk ganske fint hår assa. Hehe.
Har alltid hatt "vanskelig" hår. Veldig brusete. I tillegg har jeg prøvd det meste av frisyrer, så er dreven når det kommer til styling...

Har brukt sånn spray på, men kan ikke helt si jeg syntes det utgjør noe forskjell. Hadde ett år jeg brukte det mye, mens de siste seks mnd så har den vært tom.. :sparke: Ser ikke forskjell.

Aner du hvor mye antipermanent koster?


#4

Mira sa for siden:

Lurer litt på å ta det jeg også.

Men hvordan blir det når håret vokser ut igjenn.
Må jeg klippe håret kort da eller? :redd:


#5

Martis sa for siden:

Jeg tok antipermanent for å bli kvitt en gammel permanent på begynnelsen av nittitallet, og jeg hadde ikke lyst å klippe det lange håret mitt. Håret ble helt slett, men selvfølgelig ikke så slett som med slettetang.

Jeg har naturlig fall i håret, men siden håret var så langt og tungt så ble det ikke så rart når det vokste ut.

Jeg kunne egentlig godt tenke meg å gjøre det igjen :dulte:


#6

cilen sa for siden:

Tror det koster omtrent det samme som permanent. Noen priser seg etter hvor mange spoler, hvor langt det er. Antipermanenten prises sikkert etter hvor mye veske de bruker og hvor lenge de må "stå ved håret".. Vet ikke jeg fra 600,- og oppover?


#7

Pastill sa for siden:

Mamma er jo frisør fra gamledager.
Er de produktene man får kjøpt i butikk brukbare? Hun sa hun kunne gjøre det.


#8

cilen sa for siden:

Venninna mi tar alltid permanent hun kjøper i butikken. Det har alltid blitt bra. Så hvis hun kan prosedyren går det sikkert bra. Det vanskligste med å ta (vanlig permanent) er jo å rulle opp så man ikke brekker spissene i håret. En antiperm skal jo bare gres i.


#9

Pastill sa for siden:

Ok. Takk for svar! Da blir det nok så. :jupp:


#10

Karamell sa for siden:

Spent på resultat, Pastill!


#11

Pastill sa for siden:

Jeg og.. men er så lei.. villig til å klippe meg kort om det blir fælt. Hehe.


#12

hege sa for siden:

hey , jeg jobber som frisør , og har anti perm i salongen , hvis ikke en har tatt det før så kan det koste i fra 3000 kr å oppover, og det er nok ikke bare til å gre det i håret , det må passes på og må velges ut en krem ut i fra hårets kvalitet , hAr du veldig slitt og veldig bleket hår ville jeg nok ikke tatt dt , det er veldig sterke kjemikalier i de produktene. og etterveksten er ikke no prblem å ta , de fleste kommer tilbake etter 6-8 mnd , kommer ann på ko lenge du holder ut ... hvis det er noe mer dere lurer på så bare spør meg :)
[INDENT]
[/INDENT]


#13

Trulte sa for siden:

Jeg tok det engang, men det varte ikke mer i et par dager.


#14

Benzo sa for siden:

Antiperm vil vel aldri erstatte effekten av rettetang?


#15

mami sa for siden:

Det vil den ikke, men man vil fa et mere lettstelt har med tanke pa retting med rettetang ;)


#16

Benzo sa for siden:

Ja, det er klart. Har selv utført antiperm, men kun på afrikansk hår og det kunne ikke akkurat sammenlignes med en runde med rettetang. :er frisør fra gamledager:


#17

Joika sa for siden:

Bare håret mitt blir langt nok så skal jeg satse på sånn silkebehandling. Det skal visstnok sitte bedre og bli mye penere.


#18

ogga sa for siden:

Hei!
Jeg har ekstremt frizzy og krøllete (nordisk)hår, men har tatt antipermanenter jevnlig(hver 3. mnd ca) de siste årene. Har ganske kort hår.
Har prøvd 3 forksjellige ting, og erfaringene er disse:

  • Antipermanent hos frisør: Tydeligvis altfor "pinglete," da det aldri har funket mer enn en dag eller to på det grove håret mitt.
  • Hjemme-antipermanent fra "Bobbys" i Oslo: Funka fantastisk bra 1.gangen, men virker dårligere og dårligere for hver gang. Sliter nok veldig, men jeg bruker mye hårkurer og.
  • Brazilian 4hair keratin: Tok en keratinbehandling i USA som funker helt utrolig bra. Håret har faktisk blitt mye sunnere, knekker ikke lenger, og det ble glatt. Dette kunne jeg lett ha fortsatt med hver 4. mnd, men jeg har funnet ut at det inneholder et veldig kreftfremkallende stoff, og at det ikke er trygt, så den risken tar jeg ikke... synd :(

Klarer meg egentlig ikke uten antiperm, for da ser jeg helt jævlig ut, men som jeg skrev, begynner bobbys-alternativet å virke dårligere og dårligere. Hva er grunnen til det tror du?? Blir jeg immun? Jeg tar den mildeste varianten, og har det ikke i så lenge som det står på pakken, siden det er beregnet på afrikansk hår.. Det hjelper vel litt på slitasjen?


#19

kiki sa for siden:

Det er jo noe som heter "stright and shine" som skal gjøre håret like slett som med rettetang. Varer ca et halvt år, til håret vokser ut, og det koster ca 2500 kr.

Frister veeeeeldig. :ja:


#20

Joika sa for siden:

Men det koster da mer enn 2500kr??

Mener frisøren min sa 4-5000 jeg? :vetikke:


#21

kiki sa for siden:

Frisøren min (går på frisørskole og klipper meg) sa at det kostet 2500 ca, men at det varierte veldig fra sted til sted, så det var lurt å forhøre seg litt. :ja:


#22

Joika sa for siden:

Oi.. hun bor ikke i Oslo-området? :sparke:


#23

kiki sa for siden:

Nei, desverre...men du får ta deg en runde til ulike frisører, forstod det var mye å spare på det. :ja:


#24

Joika sa for siden:

Vet liksom ikke om så mange som tilbyr dette. Men kan jo sjekke litt. :jupp:


#25

Ru sa for siden:

Joika: Dra innom videregående skoler som har frisørlinjer. :nikker:


#26

Joika sa for siden:

Ah! Smart!!! Tror de har det på Sogn.. :undrer:


#27

løve70 sa for siden:

Jeg har tatt dette, veldig godt fornøyd. Mitt krøllete hår ble helt glatt og blankt. Jeg betalt 2700,-, det var minstepris. Hadde håret mitt vært lengre hadde det kostet mer.


#28

Carrera sa for siden:

Åååh, nå fikk jeg noen flashback fra svunne tider her...fra den tiden da "alle" hadde permanenet, og så gikk det av moten...

Jeg var dritlei disse krøllene, som forøvrig aldri ble slik jeg ønsket det. Jeg ville ha bølger, men ble alltid seende ut som en puddel :knegg:
Problemet var bare det at når jeg skulle la det vokse ut, så så jeg unektelig litt rar ut etter hvert, når halve hodet var dekket av hår som var stritt som fy, og så kom puddelkrøllene under... Så det endte alltid opp med ny permanent. (å klippe seg kort var uaktuelt, for meg og kort hår, får meg til å se ut som en pjokk...)

Så var jeg til frisøren en dag, og han glattet ut håret med tang. Jeg ble forelsket!! Holdt meg innendørs om det regnet, og vasket ikke håret på over en uke, for jeg ville ikke ha tilbake disse jævlige krøllene.
Men etter hvert så ble håret så fælt at jeg måtte i det minste vaske det, og snakket med frisøren om min fortvilelse. Jeg gråt nesten der jeg satt...

Men frisøren bare smilte og sa at det skulle han fikse med en antipermanent.

Jeg tror nesten jeg elsket den mannen etterpå, og noen krøller har det ikke vært på mitt hode etter den gang.


#29

Mor til 4 sa for siden:

Min datter har spurt på 3 steder ang antipermanent, men ingen vil gjøre det på henne, hun har så mye arbeid med håret, litt fuktighet i luften så blir det brusete, hun bruker glattetangen ganske mye, og det sliter jo en del på håret, men de på frisørsalongene sier antipermanent sliter værre på håret ?


#30

løve70 sa for siden:

Håret bør være i bra stand før man utfører en straight'n shine behandling :nemlig: Men det funker jo til og med på afro hår, så om datteren din sitt hår er i bra stand, kan jeg ikke se hvorfor hun ikke skulle kunne ta det? Har hun vært hos frisører som tilbyr denne behandlingen?


#31

Joika sa for siden:

Løve: Antiperm og straught and shine er toforskjellige ting. :jupp:


#32

Mor til 4 sa for siden:

De hun har spurt har sakt at de ikke har tatt antipermanent på noen på mange år.


#33

løve70 sa for siden:

Straight'n shine er vel en modernisert og forbedret antipermanent. Den gjør ihvertfall krøllete hår glatt og blankt :)


#34

Mor til 4 sa for siden:

Noen som vet om steder på Østlandet de gjør dette ? tror min datter ville blitt veldig glad hvis hun hadde sluppet alt arbeidet med håret. Hun har langt hår og det tar sin tid å glatte det med tang. Hun synes krøllene er greie da håret akkurat er vasket, men dagen derpå er det brusete. så hvis hun vasker håret om kvelden så er det brusete da hun skal på skolen neste dag, om morran så rekker hun ikke å vaske det. Så derfor brukes glattetangen ganske mye.


#35

løve70 sa for siden:

Modern Design finnes i Larvik og i Oslo ser det ut til. Regner med at de tilbyr denne behandlingen i alle sine avdelinger. De gjør det ihvertfall i Stavanger/Sandnes.


#36

Mor til 4 sa for siden:

Takk for svar, en Oslo tur går jo greit, er bare et par timer å kjøre, Skal sjekke det ut, tror det var ei som ville blitt glad da.


#37

Joika sa for siden:

Ja jeg vet. Ring denne dama. [url]www.haar.no[/url]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.