Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Healing ... æh?

#1

Left sa for siden:

Jeg har en venninne - om ikke veldig nær, så ganske nær. Hun har all verdens plager, og har alltid vondt et eller annet sted. Fibromyalgi, har operert hist og her osv, så mye av det er helt sikkert reelt.
Om noen er syke, så er alltid hun sykere, og hvis jeg sender en tekstmelding om at vi kunne tenke oss å ta en tur på besøk, så er hun alltid SÅ dårlig, men vi må GJERNE komme for det altså!!
Slitsomt, men jeg stenger igjen på akkurat det, så kan leve med det ja. Hun har så mange andre gode egenskaper, at det er til å holde ut. Jeg svarer bare ja og ha :cool:
MEN - nå sier hun at hun kan heale folk, og at hun har gjort det ved noen anledninger. Begynner å lure på om det har rablet for henne jeg...men jeg har ikke mye greie på sånne ting heller, så mulig jeg ikke har skjønt det. Hvordan kan hun være så dårlig selv da? Skal hun ikke tilføre vedkommende en slags energi?? Hun HAR jo ikke energi sier hun selv?
Forklar meg gjerne om det er noen som mener de har peiling på dette :)


#2

Olympia sa for siden:

Hun er nok i slekt med den synske venninna mi som alltid ender opp med voldelige menn.


#3

Left sa for siden:

Om han ikke er voldelig, så er ikke han den som "gir" for mye akkurat. Han er en av de største egoistene jeg kjenner. Og han kommer jo unna med det, så han har det knallfint han sikkert :)


#4

Fersken sa for siden:

Av de jeg kjenner som har evner i større eller mindre grad, så sier samtlige at de ikke kan gjøre noe med egne sykdommer eller plager, altså at selvhealing ikke virker.

Det inntrykket jeg har fått angående den energien er at av og til får de selv samtidig tilført energi under healingsprosessen så de ikke blir helt utslitt eller tappet for energi etter endt seanse. Dette kommer vist an på hvilken metode som blir brukt.


#5

Esme sa for siden:

Litt på siden:

Det er ikke sikkert at noe er reelt fordi om man har blitt operert. En pasient kan lett få "kranglet" til seg operasjoner som de ikke trenger og som er unødvendige. Spesielt om de har vært til en triggerhappy kirurg. Og dem er det dessverre for mange av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.