Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matboks som er lett å åpne og lukke

#1

Cauchy sa for siden:

Vi har matboks fra Lunchbots som vi er veldig fornøyd med, men lokket på den er hardt å få av og på. Nå har barnehagen bedt om en matboks som toåringen klarer å åpne og lukke selv. Noen tips?


#2

Myria sa for siden:

Vi er veldig fornøyde med matboksene fra Sistema. De har mange ulike typer, kan vaskes i maskin og de er enkle å åpne/lukke. Alle våre bruker det, fra toåringen til andreklassingen.


#3

Bokormen sa for siden:

Er det de som selges på Kitchn og Til Bords? De er vi veldig fornøyde med. :jupp: Rema sine er også mye brukt.


#4

Myria sa for siden:

Ja, de selges der. :) Enkle ensfargede matbokser i sterke farger, og så mange ulike typer at man finner en som passer uansett type lunsj man spiser.



#6

Che sa for siden:

De pleier å ha ok matbokser på Nille. De er også så store at en yoghurt går i om du sender med slikt. (Ellers så fremsnakker jeg gladelig sistema jeg og) vi har de og liker de godt:)



#8

Urie sa for siden:

Vi er også veldig fornøyde med dem fra Sistema


#9

zinatara sa for siden:

Også fornøyd med sistema og noen de har på nille. Det er egentlig de som blir brukt mest.


#10

millact sa for siden:

Sistema selges også på Obs. De er blitt vår favoritt også.


#11

Bayone sa for siden:

Den Tupperwareboksen som vises litt over her er helt super. Det er ikke noe låsemekanisme på den, bare lukk den sammen og den sitter helt. Livstidsgaranti og plass til yoghurtbeger. Vi kjøpte en når eldste startet i barnehagen for 13 år siden, like fin og sitter like bra som den dagen den var ny. Og den er MYE brukt.


#12

Isolde sa for siden:

Vi er glad i sistema. Har i mange forskjellige typer med små og store rom, til frokostblanding og litt større versjoner. Kjøpt på obs og Kitchn.

Har også noen fra tupperware men foretrekker sistema i forhold til pris.


#13

Trixie sa for siden:

Er det bare jeg som synes sistema er litt harde i låsen? De er bra men ungene må ta i litt ser jeg.


#14

Myria sa for siden:

Toåringen vår får opp boksene selv i allefall.


#15

Guttemammis sa for siden:

Vi har flere fra Tupperware og alle er lette å åpne.
Noen av dem er faktisk 10 år, og like fine!
Vi har barn på avdelingen som har Sistema og der har jeg slitt med å åpne små rom i boksen.


#16

Minerva sa for siden:

Vi bruker matboksene fra Meny, sånne i forskjellige farger, avlange ned lite rom til frukt, til 10 kr fra Bama. Geniale. :rema1000: :eller egentligMeny,da:


#17

m^2 sa for siden:

Disse her?

Disse er hvertfall kjempefine også går yoghurtbokser nedi som absolutt er et pluss :jupp: Og de er veldig holdbare, trass prisen.


#18

Matilda sa for siden:

Vi har nesten helt gått over til de nye plastboksene til Blafre - god plass til skiver og med to mindre rom til yoghurt og småplukk, kan maskinvaskes, og ettåringen åpner lett boksen sjøl.


#19

Minerva sa for siden:

Ja, akkurat dem! :jupp:

God kvalitet, lett å åpne lukke og billig.


#20

Malama sa for siden:

De der, som hverken er fra meny eller rema, men fra Bama og jeg kjøper dem på kiwi og spar for det meste, har vi nå fire av. På den ene har den ene klemma knukket av, men den fungerer likevel, dog ville jeg unngått flytende greier oppi da.

Men de er finfine ja, både pris og kvalitet, og jeg durer dem i oppvaskmaskina med tanken om at tåler de ikke det, så tåler jeg å kjøpe nye neste år. Eneste ulempen med dem må jo være at de bare er å få tak i, her omkring i alle fall, fra skolestart til det er utsolgt sånn omtrent nå, så dukker de opp igjen i august neste år. To fra i fjor overlevde altså med bare en klemme ødelagt, så det ble to til i år rett og slett fordi stadig er et par i oppvaskmaskina, så det var greit å ha flere.


#21

Input sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Bama sine. Bruker dem både til meg selv og poden. Vi har hatt de samme i 2 år, uten at de har blitt ødelagt. Er blitt vasket i oppvaskmaskin også, har aldri tenkt på at de ikke skulle tåle det?


#22

Malama sa for siden:

Fargen på skriften tåler det ikke helt, også faller den gummiringen ut til tider, men det er jo bare greit så får man tørket den før man putter den inn igjen. Om den er merket at den tåler et vet jeg ikke, jeg vet bare at her i huset er regelen for matbokser at de som ikke tåler oppvaskmaskin tåler ikke å bo hos oss. Det er noen som har tapt på den veien.


#23

Input sa for siden:

Jeg gidder heller ikke matbokser som ikke tåler oppvaskmaskin, fordi de blir så innmari klinete. Matbokser er det verste å vaske for hånd synes jeg. Var forøvrig uten oppvaskmaskin inntil nylig og skriften på matboksene våre har forsvunnet lenge før oppvaskmaskinen kom i hus.


#24

polarjenta sa for siden:

Jeg kjøpte de med tre rom, og jeg syns lokkene satt dårlig, så de blir aldri brukt.


#25

Jan² sa for siden:

Bikkjematboksen fra Ikea er ganske ålreit.


#26

IzziCreo sa for siden:

Sistema og de fantastiske fra Søstrene Grene. De har et stort rom og fire små rundt. Ikke noe dikkedarier og rett i oppvasken.


#27

Cauchy sa for siden:

Vi endte med Sistema og den har gjort jobben sin, den.

Nå ble jeg nysgjerrig på Søstrene Grene sin.


#28

GinaK sa for siden:

Henger her for tips for leter alltid etter en matboks som ikke er for stor men som allikevel får plass til en brødskive, et knekkebrød og en yoghurt/skyr.


#29

Isolde sa for siden:

40% på alt fra sistema på Kitchen nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.