Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Referanser ved stillingsøknad på egen arbeidsplass?

#1

Pebbles sa for siden:

Jeg søker stilling på egen arbeidsplass. Det er et elektronisk søknadsskjema med egen rubrikk for referanser. Oppgir jeg referanser når søknaden går til egen arbeidsplass, eller lar jeg det stå åpent?


#2

sindrome sa for siden:

Si at du oppgir referanser på et senere tidspunkt. Det gjør jeg alltid, de er jo det siste som sjekkes og dermed ikke alltid nødvendig å oppgi først i prosessen. Lykke til :-)


#3

millact sa for siden:

Skriv oppgis på forespørsel.


#4

IOA sa for siden:

Jeg søkte intern stilling nå, og de ville ha referanser. Jeg hadde en tidligere leder (nåværende leder ledet intervjuprosessen) og en kollega jeg har jobbet tett med. Jeg oppga dem i søknaden.


#5

Pebbles sa for siden:

Så de ville ha referanser fra andre arbeidsplasser? Jeg har jobbet samme sted i sju år nå, og referanser fra tidligere arbeidsplasser virker ikke så relevante.


#6

rine sa for siden:

Jeg vil tro at det ikke er så veldig interessant med tidligere referanser når du har jobbet på denne arbeidsplassen i 7 år? Type: Tidligere arbeidsplass synes du er en lat kverulant, denne arbeidsplassen er helt uenig. Eller omvendt. Eller kanskje aldri har vært det. :knegg: Uansett: Din nåværende arbeidsgiver har nok dannet seg et godt bilde av deg, og vil neppe ta seg bryet med å kontakte en person du jobbet med for syv år siden. :niks:

Lykke til! :heia:


#7

IOA sa for siden:

Nei, jeg var litt upresis. Tidligere leder som i leder på den avdelingen jeg jobbet på før (jeg byttet i vår).


#8

Pebbles sa for siden:

:lol:

Ja, de vet jo hvem jeg er for en, for å si det sånn! Og takk, rine. :jupp:

Da skjønner jeg!


#9

him sa for siden:

Tviler på at de vil ha det. Kan selvfølgelig være hvis du har hatt en annen rolle i tidligere jobber, men ... nåja, tviler. Enkelte av de webskjemaene du jo fylle ut alt i, så det er det kanskje greit med "Referanser oppgies ved forespørsel"?

#10

Pebbles sa for siden:

Tenker jeg gjør det sånn. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.