Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sensur på facebook

#1

Fluke sa for siden:

Jeg skrev med en kompis på facebook, og han spurte meg hvordan det gikk på jobbsøkerfronten. Jeg svarte at jeg hadde vært til intervju hos flere selskaper, deriblant et amerikansk, og sa hvordan disse hadde gått.

Dagen etter var hele "samtalen" vår slettet, både fra sendte elementer og fra innboksen. :confused: Jeg fikk epost som sa at nevnte kompis hadde svart på det jeg skrev, men da jeg gikk inn på facebook for å se hva han hadde skrevet var altså hele greia vekke. Jeg tipper det var på grunn av det amerikanske selskapet, men sikker er jeg ikke ...


#2

Kirsebær sa for siden:

Hm... Det hørtes jo litt rart ut.

Det må jo være noen facebookmennesker det går an å spørre? Hjelpeknapp eller serviceknapp eller slikt?


#3

LaBanga sa for siden:

Jøss, det hørtes mistenkelig ut. Spesielt siden det var inne på private meldinger og ikke ute på veggen. Nå regner jeg ikke med at de driver og leser alle meldinger folk sender seg i mellom, men de må tydeligvis ha en slags søkemotor som søker på spesielle ord. Merkelig at de bare sletter uten å si ifra. Kanskje det har vært en glipp? Men man får absolutt en sånn "storebror ser deg" følelse når man hører om sånt.


#4

Ru sa for siden:

Det høres rart ut. Skrev dere på norsk? Jeg har skrevet mye stygt om et stort amerikansk selskap, og det har ikke blitt slettet. :knegg:


#5

Isa sa for siden:

Jeg synes det høres litt merkelig ut, og tror vel mer på at det er blitt borte av andre grunner en sensur.


#6

Mamma Rosa sa for siden:

Det tror jeg også.


#7

Fluke sa for siden:

Ja, det ble skrevet på norsk, og forsvant totalt. Hadde det bare vært siste svar som forsvant, så hadde jeg trodd det var en liten bug bare, men her forsvant jo alt som var skrevet over flere dager.


#8

Tallulah sa for siden:

Det der blir litt for paranoid for meg altså. Jeg tviler sterkt på at alle private meldinger som inneholder visse navn eller ord blir slettet. Det er sikkert bare en feil. Uten at jeg gidder å sjekke, så kan man vel slette hele meldingsrekker, kan jo være noe slikt som har skjedd.

Du kan jo teste og sende en melding til bare med navnet på dette amerikanske selskapet. ;) Evt. sende en melding til facebook-teamet og spørre.


#9

him sa for siden:

Jeg tror heller det er en scriptfeil eller lignende på facebook enn sensur. Men jeg vet det selvfølgelig ikke.


#10

Erica sa for siden:

Har du skrevet flere meldinger i samme tidsrom om andre tema som ikke er blitt borte. Hvis ikke ville jeg satset på en feil hos facebook, ja. Høres litt for utrolig ut at det skal være sensur på slikt.


#11

Pastill sa for siden:

Det der høres helt usannsynlig ut.

Tror det må ha skjedd ved en feil såfall.


#12

Karamell sa for siden:

Test igjen da ;)


#13

Fluke sa for siden:

Den dukket opp igjen. Da var det sikkert bare en bug. Men rart var det.


#14

Kirsebær sa for siden:

Jeg får denne meldingen på facebook nå. :snurt:


#15

Fluke sa for siden:

Den fikk jeg også i dag, dette var visst årsaken.


#16

Maverick sa for siden:

Hvorfor er ikke Bæret på vennelista mi? :snurt:


#17

Silence sa for siden:

Den fikk ikke jeg i går, men idag... :mumle:


#18

Ru sa for siden:

Fluke: Du har prøvd å slette cookies og slikt ikke sant? Det kan jo henge opp både FP, NM og helt sikkert Facebook også. ;)


#19

Kirsebær sa for siden:

Fordi vi ikke helt vet hva hverandre heter? :kanskjedetkanskje: :knegg:
Jeg har faktisk ingen herfra på vennelista. Jeg har dere jo her ;)

Nå kommer jeg inn igjen.


#20

Silence sa for siden:

Ja, kom inn jeg også. Litt frustrerende å ikke komme inn, for en venninne fra Australia er på kort besøk her, og vi oppdaterer hverandre med meldinger inne på Facebook.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.