Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mary Poppins på Folketeatret - håp om flere ekstraforestillinger etter jul?

#1

apan sa for siden:

Noen som vet? De har alt begynt å si at forestillingene i slutten av november er ekstra, men det har da ikke gått så lenge?


#2

Varta sa for siden:

Jeg har ikke noe fornuftig å bidra med, men jeg så forestillingen på lørdag, og den var helt herlig. Masse gøy både for store og små. Veldig proft ensemble, dyktige sangere, flott koreografi (spesielt nummeret med feierne), flotte sett og belysning. Noen ganger synes jeg diksjonen kan bli dårlig i sangnumre, men her var det ikke noe problem. Vi var storfornøyd.


#3

Timar sa for siden:

Mann og datter var der også på lørdag, og da oppdaget jeg at det fortsatt var ledige billetter til flere forestillinger den helga. Basert på det, er det vel ikke sikkert det blir elstraforestillinger etter jul.


#4

apan sa for siden:

Jeg vil bare tipse om at det nå er lagt ut ekstraforestillinger fram til 20. desember (som visstnok blir siste). Jeg fikk kapret noen gode plasser på en dag som vi kan få med moren min, blir bursdagsgave til henne. Lillesøster har ønsket så sterkt å få se det etter at flere venninner har vært der, så hun blir helt overlykkelig over å få gi bort denne gaven :humre: .


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.