Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Høstdress i en fei

#1

ingling sa for siden:

Jeg må kjøpe ny høstdress til minstejenten, og jeg må gjøre det i dag på kortest mulig tid, helst på Byporten eller Oslo city. Hva kjøper jeg? Hun er snart 3.


#2

millact sa for siden:

Har stort sett brukt reima tec til mine i den alderen. Siste året i bhg hadde yngste en veldig, veldig billig en fra reflex. Den var i grunnen like god må jeg innrømme til en fjerdedel av prisen. Har også hatt fra ticket en gang samt fra troll.

Reima tec har vært minst slitesterk av disse.

Byporten har vel en Name it butikk. Tror de er OK på yttertøy. Ellers har yngste nå bukser fra KappAhl. Han sliter veldig på klær, vi har hatt enorme regnmengder i det siste (buksen brukes som regntøy), men den har holdt ham tørr.


#3

Lavender sa for siden:

De har mye Didrikson på Bogerud, Gunerius. Mener du ufôret dress?


#4

Nera sa for siden:

Vi er mest fornøyde med PoP når det gjelder slitestyrke, men jeg vet ikke hvilke merker som er tilgjengelige for deg nå.


#5

Pamina sa for siden:

Nome it har vel butikk på Byporten, de pleide å være bra og ha god passform.


#6

ingling sa for siden:

Tenkte uforet, ja. Hun har PoP med avtagbart for nå, jeg synes de er superfine, men rekker ikke innom der i dag. De er dyre, men har fungert også på vinteren tidligere, så levetiden er jo lang. Har landet på at jeg ser an om den hun har faktisk var for trang i dag, og heller fikser i morgen. Mindre stress på aleine hjemme med barna-dag. :knegg: Men både NameIt og KappAhl er greie og rimelige alternativer, så det skal nok bli en råd. Takk for gode tips!


#7

Che sa for siden:

Jeg er jo ikke kjent i Oslo, men om de har barnas hus i nærheten av hvor du beveger deg, eller annen butikk som har reflex, så er det definitivt den dressen vi har hatt som har vært best valuta for pengene. Lette, gode, vanntette og til kurrant pris.


#8

Myria sa for siden:

Enig med Che. Reflexdressene er vi veldig fornøyde med, lette og gode, fin pris og så solide at alle vi har hatt har blitt brukt av søsknene også.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.