Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Uteklær til lang, slank ungdom?

#1

Lyppa sa for siden:

Vi sliter litt med klær for tiden. Sønnen i huset er bortimot 1,62 høy, men tynn som en spiker. Tidligere har vi brukt Bergans uteklær, men nå er juniorbuksene for korte og herremodellene altfor store. Jakkene er også i grenseland, det er ikke lenge til 164 er for kort der også.
Noen som har tips til merker av god kvalitet som går opp til 16 år?


#2

Niobe sa for siden:

Didrikson går til 170.


#3

Lyppa sa for siden:

Tusen takk for svar:). Didrikson har vi prøvd for et par år siden, men klærne var altfor vide. Er kanskje ikke alle modellene like vide?


#4

millact sa for siden:

Jeg har jente som er like lang. Hun har stormberg jakke og kappahl bukse nå.


#5

Lyppa sa for siden:

Nå har vi studert Didrikson på nett, men både jeg og sønnen synes fargene var utrolig kjedelige. Han liker klare farger, som blått, orange, grønt, rødt og gult.


#6

Blånn sa for siden:

Vi har brukt Skogstad til vår lange tynne, men han har hele tiden hatt seler på buksene. :knegg: Og belte i livet. Ingenting henger på ham.


#7

Lyppa sa for siden:

Skogsstad kan sjekkes ut ja:). Husker jakkene var vide før i tiden, men det kan jo hende det er endret:).


#8

Blånn sa for siden:

De er fortsatt ganske så vide og henger og slenger...


#9

Lyppa sa for siden:

Skogstad gikk bare opp til 14 år:(.


#10

Lyppa sa for siden:

Kan melde om at det er kjempevanskelig å finne klær i fine, rene farger til gutter i denne str! Var på en haug med butikker i går, men nei...


#11

millact sa for siden:

Burton eller DC?


#12

Lyppa sa for siden:

Ja, vi prøver å finne noen som har det i byen vår:).


#13

millact sa for siden:

Norrøna og Peak Performance har ofte flotte, klare farger, men det er dyrt.


#14

Pelen sa for siden:

Hit kommer vi også snart. Herremannen er drøye 150 og tynn.


#15

Lyppa sa for siden:

Kan melde om at vi endte opp med Bergans Oppdal bukse i damemodell str XS. Passer utmerket til sønnen som er smal og rundt 166 cm nå:). Vi kjøpte den i svart, men buksa finnes også i blå og rosa. Damen i butikken sa at de selger herre og damemodellen om hverandre. Det er ingenting som skulle tilsi at det er damemodellen vi har kjøpt, bortsett fra at den er smalere i livet enn herremodellen.
God og fin bukse som går over alpinstøvelene, kostet 2200,- fullpris.
Vi har også vært så heldige at vi har fått Norrøna dunjakke i gave, og der passet faktisk juniorstr 158. Den er mye større enn Bergans sin i i str 164 som han vokstra fra for lenge siden. Lang nok både i rygg og ermer:). Koster rundt 3000,- ny men ble kjøpt på halv pris.Vi har den i grønn, men den finnes også i svart og rød. Utrolig god og varm jakke.


#16

Blondie sa for siden:

Så bra at det ordnet seg! Vi har erfaring med at noen Stormberg-modeller også er fine i bukser. De er smale i fasongen og har regulerbart liv. (men jenta mi bruker voksenstørrelse pga lengden).


#17

Lyppa sa for siden:

Takk for Stormbergtips, det kan jeg sjekke ut når vi trenger uforet bukse til våren:). Vi må også ha voksenstr i bukser nå pga benlengden. Langskankmygg:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.