Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En sekk til å løpe til og fra jobb med?

#1

Cuyahoga sa for siden:

Noen som kan anbefale en sekk og løpe med? Med plass til håndkle og skiftetøy, et skopar? Enkelte dager må jeg ha med PC også. Som sitter godt på noen som er 170 cm.


#2

Kanina sa for siden:

Jeg har en fra Ospray (eller Osprey?) Husker ikke helt hva den heter. Den sitter veldig godt på ryggen. Mannen min har også en, han er overrasket over hvor behagelig den sitter! Jeg har den minste varianten, 9 liter tror jeg. Da får jeg bare såvidt plass til klær OG skopar, men de større variantene har jo plass til det som trengs. PC tror jeg nok jeg ville unngått å løpe med uansett. Evt prioriter mellom sko og PC. Ekstra skopar kan stå på jobben, vel?


#3

Cuyahoga sa for siden:

Jo, stort sett trenger jeg ikke ha med sko. Bare kjekt å ha mulighet til å få mef når det trengs.

Skal sjekke Osprey. Tror mannen har, men den er for stor.



#5

Cuyahoga sa for siden:

Men hva er passe størrelse? Jeg synes 9 liter høres fryktelig lite ut, egentlig? :gruble:


#6

Divine sa for siden:

Jeg har Osprey 9-liter. Holder for meg. Jeg setter igjen klær og veske og sånt på jobb dagen før, så jeg løper bare med det jeg må. Men det er plass til en laptop, påstår sjefen min, som også har en slik.


#7

Cuyahoga sa for siden:

Jeg løper eller sykler hver dag, slik at jeg har ikke mulighet til å "hamstre" opp på kontoret de dagene jeg kjører eller reiser kollektivt. Så jeg tror kanskje jeg skulle hatt en sekk med litt ekstra plass.

Eller kjøpe en liten en, f.eks ni liters, og heller låne mannen sin litt større sekk de dagene jeg trenger mer plass? (Han bruker sin når han sykler turer, ikke til og fra jobb, så den er jo ledig.)


#8

Divine sa for siden:

Jeg tror sjefen min ofte løper med et skift i sekken. Så lenge man ikke trenger å pakke med seg sko, tror jeg det er plass til en god del. Sekken er i alle fall veldig behagelig å løpe med.


#9

C3PO sa for siden:

Jeg har løpt med Osprey 9 siden før sommeren, og er veldig fornøyd med den. Jeg brukte den i sommer også som feriesekk, da den rommer mye. iPaden går fint oppi, men det blir nok trangt med laptop.


#10

Appelsin sa for siden:

Jeg har en Ortlieb waterproof som er veldig god å ha på når jeg sykler, tipper den er god å løpe med også. Får plass til Laptop, klesskift + lommebok og mobil oppi.
Svindyr, da, kanskje. Vanntett trumfet pris.


#11

Éowyn sa for siden:

Jeg er fornøyd med min Osprey sekk. Jeg tror den er 14 liter (kan sjekke når jeg kommer hjem). Jeg har håndkle og toalettsaker hengende i garderoben, så i sekken er det kun jobbeklær og en tynn jakke (løper ikke hjem). Har ikke fått testet ut ennå om det er plass til tykk jakke og vintersko.


#12

Tallulah sa for siden:

Jeg har en Osprey på 16 liter som jeg er superduperfornøyd med. Den slenger ikke rundt selv om den har lite i seg. Jeg har ikke løpt med den da, men de markedsfører den som en dagstur/løpe-sekk.

Jeg vil varmt anbefale på prøvde sekken først, kanskje særlig om du skal løpe med den.
[url="http://www.foreldreportalen.no//www.pinterest.com/pin/create/extension/"][/url]


#13

Miss Norway sa for siden:

Jeg har en Nike løpesekk som ikke virker.

Jeg er ikke blitt det minste sprekere av den.


#14

sindrome sa for siden:

Jeg ser bare for meg at du har sekkeløp til og fra jobb, og rister på hodet :fnise:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.