Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg dele en amazon-konto?

#1

Tallulah sa for siden:

Hiawata arvet min gamle kindle og raser gjennom bøkene. Men jeg er litt lei av å få tips om 6th grade ninja og slikt. :knegg: Er det mulig å dele kontoene våre på noe vis? Enten opprette en konto for ham på samme kredittkort som min, og overføre bøkene, eller på et vis ha to kontoer under min innlogg?


#2

Ru sa for siden:

Hmm. Det gikk ikke før, i hvert fall. Men noe a la Apples familiedeling hadde vært veldig fint. Jeg er lei av å få tips om alt mannen liker å lese. :knegg:


#3

Input sa for siden:

Dere kan ha Amazon Houshold i hvert fall. det er en egen innstilling for kontoer som brukes av barn der.



#5

Tallulah sa for siden:

Hm. nå har jeg laget en "child profile", men jeg finner ikke ut av hvordan jeg legger hans bøker inn i den og mine i min osv.


#6

Tallulah sa for siden:

Ser ikke ut som det gjør noen forskjell å lage en child profile, Amazon sier selv dette:


#7

IzziCreo sa for siden:

Dette skaper hodepine hos oss, og mannen frustrert over alle de ville forslagene han får i sin feed siden både poden og jeg deler hans konto :knegg: Vi har kommet frem til at det ikke går å dele, uten å miste tilgang til bøkene man allerede har kjøpt, og da er man egentlig fanget.

Men Household, kan vi da blokkere noen bøker for barn? Jeg har nemlig noen relativt "friske" bøker han egentlig ikke trenger å rote seg borti :sparke: :knegg:


#8

Tallulah sa for siden:

Ja, det kan du tydeligvis, uten at jeg har satt meg inn i hvordan. Jeg har bare fjernet de jeg ikke ønsker at Hiawata skal lese fra hans Kindle, og instruert ham til å ikke laste ned noe fra skya eller kjøpe noe.
[url="http://www.foreldreportalen.no//www.pinterest.com/pin/create/extension/"][/url]


#9

IzziCreo sa for siden:

Thanx. Da skal jeg se nærmere på dette. Vi har diskutert dette endel i heimen tidligere, for vi synes at Amazon gjør dette litt vel vanskelig. Vil tro mange familier starter med en Kindle og så bare øker behovet. Men når man starter med en Kindle, så kjøpes jo alle bøker der, og det er jo kjipt å kutte tilgangen på disse på et eller annet tidspunkt. Jeg har sikkert handlet 150 bøker siden jeg startet å bruke Kindle, og jeg ønsker jo fortsatt å ha de. Håper de finner en god løsning på dette, som sikrer dem at ikke man deler bøker utenfor husstanden (som jeg regner med er grunnen til at de ikke har løst dette).


#10

Input sa for siden:

Det er vel dette som er poenget med Amazon Household. Der kan man legge til maks to voksne, og begge har tilgang til å handle med hverandres betalingskort.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.