Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reimatec og størrelser

#1

IzziCreo sa for siden:

Vet jeg burde prøve på minsten... Jeg tenkte at det var smart å kjøpe vinterdress i str 104. Han ble akkurat tre år, men jeg har egentlig i hele høst tenkt at jeg måtte straks kjøpe nytt todelt høstsett til ham siden han har str 92 nå. Men neida, det passer fortsatt. Nå er det vel egentlig sånn akkurat, men det er altså ikke for lite. Da er det vel mest sane å kjøpe str 98 sant? Har jo ikke lyst til at han vasse rundt heller... Eller burde jeg satse på to sesonger i str 104 og snurpe i vei nå?


#2

Nenne sa for siden:

Kjøp 98! De er store i størrelsen.


#3

Daisy sa for siden:

  1. Vi har vårdress som brukes nå og som er akkurat i 92. Så neste blir 98.

#4

Luftslottet sa for siden:

Jeg ville også gått for 98 i dress nå. Det kan til og med hende at han vil ha todelt når man kommer til 104. :erfart:


#5

Observatøren sa for siden:

104 blir nok for stort.

I år prøver vi forresten Kattnakken-dressen. Har vært strålende fornøyd med regntøyet, og jeg var klar for noe annet enn Reima.


#6

Isolde sa for siden:

Jeg synes ikke de er veldig store lenger. Jeg har reima i 110 til min på 3,5. Han er litt over Meteren høy.


#7

millact sa for siden:

Eldste gikk ofte opp to størrelser, så det kommer an på barnet vil jeg si. Jeg ville prøvet på.


#8

Niobe sa for siden:

Alder er irrelevant ift klesstørrelse, for det er jo enorm forskjell på treåring og treåring. Reima er romslig i størrelsen, men jeg vil si de var større før. Minsten er 5 år, 107 cm og kommer til å passe Reima i 110 perfekt i vinter. Høstdressen han bruker nå er 104, og den holder akkurat til sesongen er slutt. Vi hadde endt opp med to dresser i 110 til denne vinteren, og den andre ble solgt til en treåring, som viste seg å være en cm lenger enn minsten.

Ingen av mine har kunnet bruke Reima i større størrelse enn kroppslengden, og ingen av dem har hoppet over en størrelse.


#9

Input sa for siden:

Jeg synes Reima sluttet å være så ekstremt stort i str. når vi ble ferdige med "baby/todler-størrelsene", altså fra og med 104. Min snart 5-åring har vokst ut av Reima-dressen fra i fjor, og jeg mener den var 116? Den er for kort på armer og bein, ble litt snau allerede i fjor. Han er jo litt over 115 cm, så det er kanskje ikke så rart, men.


#10

Geitrams sa for siden:

98 skal holde for en treåring, såfremst han ikke er veldig stor eller veldig liten for alderen. Syns Reima er gode på størrelsen, men ikke like stor som Isbjørn f.eks.


#11

IzziCreo sa for siden:

Da satser jeg på str 98, og mye mulig toddler modell. De er jo ganske så greie i utformingen egentlig. Synes det er mye stusselige farger i år. Heldigvis er noen av dressene i fresh grønn, selv om jeg vet han hadde satt pris på knallblå. Men det hadde han i fjor, men kjipt når de går for mørke, triste farger eller mindre pene mønster.


#12

Nera sa for siden:

Synes du Isbjörn er store i størrelsene? Frøkna har en i 110, og er 115 cm lang, og den er akkurat passe til henne. Vi liker Isbjörn fordi de er såpass smale i fasongen, og jeg synes ikke de er spesielt store i lengden. Minstemann (3,5 år) har PoP i 98, og den er perfekt i størrelse til ham, som ellers bruker 98 i klær, men er spebygd og sikkert rundt 14 kg.


#13

Isolde sa for siden:

Har du en ny eller gammel Isbjørn Nera?

Vi hadde en som vi kjøpte for ca 5år siden. Den var ikke så stor. Den ble ødelagt og vi fikk ny på garanti for ca 2år siden. Fikk samme størrelse men den var så pass mye større at samme barn kunne bruke den 2år til. Nå som lillebroren er like gammel som storebroren var når han fikk den kan han ikke bruke den i hele tatt. Jeg elsker Isbjørn.

Storebror har fått 140 i reima i år og den er ikke spesielt stor og han er 132 cm lang.


#14

Nera sa for siden:

Den er cirka 2,5 år gammel, tror jeg? Kjøpt hos gsport på salg, og så ble den liggende i over en sesong fordi den var for stor. Jeg tror lillebror skal få Isbjörn når han er over den verste vekstsesongen, for han sliter voldsomt på klærne, og PoP, som har god slitestyrke, er litt vid og tung for ham.


#15

Geitrams sa for siden:

Ja, det syns jeg, og det bekreftet de i butikken også. Mine har fått hver sine dresser i hhv 128 og 104. Eldste prøvde Reima i 128 som var for liten, mens Isbjørn sin var veldig stor. Siden de nye modellene kommer med en søm på armer og bein innvendig som kan sprettes opp, kan han bruke dressen i to år. Eldste hadde gammel modell i 122 som han brukte i første og andre klasse, og det er veldig stor forskjell på gammel 122 og ny 128.
Ellers enig i at de er smale i fasongen, og det passer min eldste veldig godt siden vi alltid har slitt med å finne skikkelige klær som ikke ramler av ham.


#16

Geitrams sa for siden:

Jeg kjøpte også vår gamle modell på salg for to år siden. Samtidig kom de nye modellene, og de er større på størrelsen. Isbjørn er så slitesterk at selv om storebror har brukt sin 122 i to sesonger, så kan den fint arves av lillebror når han vokser inn i den. Tipper han går rett fra ny 104 til gammel 122 om to år.


#17

Nera sa for siden:

Det kan høres ut som om vi har den gamle modellen (så innmari synd at den er rosa), for jeg har ikke sett noe til en søm som kan sprettes opp. Det er jo veldig smart, og noe jeg kun har sett på den nye jakken til lillebror, fra Didriksons.


#18

Geitrams sa for siden:

Det er visstnok et konsept de har tatt fra Didriksons ja.


#19

Niobe sa for siden:

Bergans har også hatt sånn søm på noen av sine klær. Det er hvertfall mulig å forlenge armene på Stallo-jakken.


#20

Tjorven sa for siden:

Nå har jeg hatt unger som var veldig smale da de var i barnehagealder. Men de har kunnet ha reimatecdressene sine svært lenge i forhold til størrelsen. Selv flere størrelser senere, så passet dressen fremdeles.

Jeg synes du skal kjøpe noe som passer nå. Da ungene gikk i barnehagen var det plenty av unger som svømte rundt inni dressene sine. Det er greit å ha noe som varer to sesonger, men de skal kunne bevege seg også.


#21

Tjorven sa for siden:

Knerten er jo mye eldre, men vi kjøpte dress fra Didrickson til ham i fjor. Nettopp fordi den har denne sømmen som gjør at dressen kan gjøres lengre ved behov. Så lenge dressen er slitesterk er det jo helt genialt.


#22

Tjorven sa for siden:

Isbjørn er kjempestore i størrelsen synes jeg. Knerten bruker fremdeles skalljakka si i 110/116. Han bruker 128 i det meste annet.


#23

IzziCreo sa for siden:

Så på dressene i dag, og 98 holder i massevis. Ihvertfall på øyemål :knegg: Den så stor ut, og 104 huuuuge. Så 98 it is! :jupp:


#24

IzziCreo sa for siden:

Jeg tenker Reimatec+ er smart med tanke på mulig bar vinter - selv for en på 3 år. De største begynte med det litt senere husker jeg, men tror det det vil lønne seg.


#25

millact sa for siden:

Det tror jeg også, særlig om du får tak i den rimelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.