Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leggskinn til barn, hva kjøper jeg?

#1

Robyn sa for siden:

Yngste nevø ønsker seg (fotball)leggskinn. Han blir 7.

Jeg har vært fotballmamma i veldig mange år, men fotballgutten min har blitt 19 år så jeg er litt grønn på utstyret barna bruker nå.

Er det noen typer som er bedre, eller har bedre passform, enn andre? Eller er det sånn at noen typer er mer populære eller noe?

Gutten er lang og tynn.


#2

polarjenta sa for siden:

JEg ser at de fleste her bruker de som man fester under foten. Men om de er noe bedre enn andre aner jeg ikke. Mine har hatt begge typer. Eldstemann tålte ikke de som man festet under foten, de ble for tett,så han fikk noen hos onkelen som han bare putter ned i sokken.:)


#3

Lavender sa for siden:

Vi kjøpte noen bra fra Select til tynn snart 9 åring som er 150 cm. Vi prøvde de på XXL. Endte opp med størrelse, cm, som anvist på pakken.

Yngste fikk fra Nike til bursdag, men de synes vi er for korte og spinkle.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg liker best de som går under foten og som derfor også har litt beskyttelse for anklene. Snuppa liker ikke sånn, og derfor kjøper vi bare de som man putter nedi sokken.

Det står på pakkene hvor mange cm brukeren skal være, men hvis han er i grenseland kjøper du en størrelse opp. Ellers blir de veldig korte.


#5

Robyn sa for siden:

Takk for svar! Jeg får be om byttelapp, så ordner det seg om jeg kjøper feil.


#6

gullet sa for siden:

Det står størrelser på pakkene.
Begge mine to bruker de som bare puttes inn i sokken, da er det mye enklere til og fra trening og kamp, når de skifter skotøy.


#7

Fløyel sa for siden:

Comet sport har god peiling og de har av alle slag i alle prisklasser.


#8

Geitrams sa for siden:

Guttungen foretrekker disse:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.