Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, haster - innesko for noen som hater innesko?

#1

Høst sa for siden:

Vesla må ha innesko. Hun hater innesko (sko generelt, men utesko skjønner hun :knegg: ). Tidligerehar hun fått delta i gym uten innesko, men ikke lengre. Og jeg skjønner læreren, de blir eldre, ting går fortere, risiko for skader etc, men hva kjøper vi???

Som kan passere som innesko, men ikke føles slik? Og vi må finne de i dag.


#2

GinaK sa for siden:

Er det hallsko i gymmen du mener? De må vel ha hvit såle.
Eldstemann her sier at ingen bryr seg om hallsko så de går med vanlige joggesko i gymsalen.


#3

Che sa for siden:

Skal det være joggesko?

Nike free, schetchers-sko etc er veldig lette og behagelige iallefall. (Jeg hat schetchers free run som joggesko. De veier nix)


#4

Høst sa for siden:

Hallsko, men uansett såle så lenge det ikke setter merker. Men hun liker ikke joggesko inne, og jeg vet ikke om alternativer?


#5

Polyanna sa for siden:

Jeg vet ikke om det funker innendørs og for barn, men femfingersko?

[img]https://www.google.no/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCIXXvoPEvMgCFQYNLAodW78Cig&url=http%3A%2F%2Fwww.northsport.se%2Fcategory.html%2Fskor--kangor%2Ffive-fingers&bvm=bv.104819420,d.bGg&psig=AFQjCNEVEODY8cdn3Q9wgz2vDX95QgbPUw&ust=1444725495445828[/img]

#6

Høst sa for siden:

:hyper: ja - kanskje det kan funke? Sender bilde til henne


#7

Høst sa for siden:

Hvor finner man slike i dag?


#8

Polyanna sa for siden:

Sorry, ingen anelse, men ringe Løplabbet, Oslo sportslager og Intersport i Torggata, kanskje? De bør ha litt utvalg, i hvert fall.


#9

Kirsebær sa for siden:

Alle litt store sportsbutikker har slike nå, tror jeg. Poden hadde aldri taklet slike, men noen syns jo de er supre.



#11

Polyanna sa for siden:

Men forhør deg om de er egnet for innebruk, de gir jo ingen støtte, akkurat. Men er veldig gøyale, jeg blir glad bare av å ta på meg mine. :knegg:


#12

kokosbolle sa for siden:

Ift å bli tråkka på ville jeg insistert på vanlige sko, uansett om hun ikke liker det. Noen ting må man vel bare bruke tenker jeg. Hallsko er jo lette, så skjønner ikke helt hvorfor det er så problematisk (og jeg har en veldig sær unge altså, så er kjent med problematikken om å ikke ville bruke enkelte ting).


#13

Tallulah sa for siden:

Problemet med å bli tråkket på forsvinner jo ikke med sånne tåsko, og for et barn som vokser ville jeg nok ikke kjøpt såpass dyre sko siden de må byttes mye oftere. De kan jo ikke akkurat ha noe å vokse i.

Edit: ser at de ikke er like dyre lenger, men allikevel. De gir jo ikke det læreren ber om; økt beskyttelse.


#14

Høst sa for siden:

Tråkket på er ikke hovedproblemet, ballspill skjer ute om vår/sommer/høst, problemet er glatt gulv. :) De bruker ikke sko inne på skolen ellers, så andre typer tråkket på er en risiko uansett.

Og jeg er helt med på tanken om at noe må man bare godta etc, men dette er kommet opp nå, tidligere var barbeint eller gymsokker godt nok. Jeg syns ikke gymsokker er godt nok, og nå tror jeg kanskje det blir vanskelig å finne (str 39). Ad pris, så er det greit hvis de faktisk fungerer - hun trenger ellers også gode (som gjerne er dyre) sko, og skal ideelt sett gå lønte barbeint, så hvis dette kan hjelpe...:) vi har også tenkt på slike ballettsko/dansesko, de brukte hun en del når hun var yngre.


#15

Høst sa for siden:

Jeg tror kanskje mer det er stivheten i sko som er problemet? Hun hater nye stive joggesko feks.


#16

Canisa sa for siden:

Jeg ville tatt henne med på en sportsbutikk, og fått hjelp. Jeg har et par kjempelette "joggesko" fra Merrell som er fantastiske på foten. Nike har også sko i samme gata. De føles på ingen måte som vanlige joggesko.


#17

Polyanna sa for siden:

Mesh-skoene til Nike, de som er laget av tynn, myk "netting", er veldig gode og lette på foten, syns jeg. De har litt glatt såle, kanskje?


#18

Høst sa for siden:

Hun har prøvd Nike før, endte med at jeg overtok de, litt for hard såle og for lite motstand. Med overdelen var netting og fungerte...hun skal være med altså, må bare ha noe (nytt) å foreslå som vi kan prøve. :)


#19

Tallulah sa for siden:

Skjønner. Man kan få tak i sånne gymsko i skinn i ganske stor størrelse, man bruker dem i kampsport.

[url="http://www.foreldreportalen.no//www.pinterest.com/pin/create/extension/"][/url]


#20

zinatara sa for siden:

Jeg har noen skechers go run joggesko som er utrolig lette og myke. Sånne som er meningen at skal gi barfotfølelse.


#21

Che sa for siden:

Slike tåsko er iallefall ikke for alle. Jeg har prøvd slike og fikk en slik "hull i sokken-følelse".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.